Tako praznikov je konec, čiščenje in pospravljanje novoletnih okraskov pa pred vrati. Mi lahko katera svetuje kako najlažje očistimo lepilni trak z oken. Lepljivi del po odstrnitvi , ostane na steklu. LP
gostenn
Tako praznikov je konec, čiščenje in pospravljanje novoletnih okraskov pa pred vrati. Mi lahko katera svetuje kako najlažje očistimo lepilni trak z oken. Lepljivi del po odstrnitvi , ostane na steklu. LP
gostenn
4. jan 2006 8:30
Na košček vate daj malo kisa in s tem zdrgni po steklu. Pozdravček!
4. jan 2006 8:52
Če ne gre z "domačimi zdravili", bo z lepilom opravil aceton ali pa nitro razredčilo.
4. jan 2006 9:07
Košček novega lepilnega traku prelepi preko (na eni strani ga ne zalepi do konca, da ga bo lažje odlepiti), dobro pritisni in odlepi. Večkrat ponovi. Nena
4. jan 2006 9:48
Najlepša hvala za nasvete. Sem uporabila kar Dragičkinega, je kis super opravil zadevo.. Hvala lepa pa lep dan želim še naprej!!!! gostenn
4. jan 2006 12:34
Jaz sem jih spravila dol s klasično britvico /gilette/, je šlo super. LP smrkolinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vitlof s sirom
Mango cheesecake brez peke