Prosim,če mi lahko pomagate,kakšno čistilo je najboljše za usnjeno sedežno garnituro?
Natty
Prosim,če mi lahko pomagate,kakšno čistilo je najboljše za usnjeno sedežno garnituro?
Natty
2. jan 2006 14:32
Na forumu je bilo že veliko povedanega o tem, samo malo je treba uporabljati iskalnik: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3315 MissLady
2. jan 2006 14:49
Hvala,MissLady Natty
2. jan 2006 21:22
Ko sem šla na forum, ki ga je omenila MissLady sem zasledila vprašanje, kako očistiti madež od kemičnega svinčnika. Ko sem bila še v službi, smo madeže od kemičnega svinčnika očistili z alkoholom /čistili smo tekstilne izdelke iz različnih materialov, tudi iz usnja/. Vendar pa je potrebno preveriti kakšna kvaliteta usnja je, da ne bi prišlo do katastrofe.Preizkus naredite na kakšnem skritem mestu.Odvisno pa je tudi od vrste alkohola, mi smo največkrat uporabljali lekarniškega.Upam, da vam bo uspelo. Lep pozdrav! marjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Angleški kolač
Ocvrte brizgane palčke (churros)