Pozdravljeni vsi skupaj!
Lepo prosim, če mi lahko pomaga kdo z kakšnim osnutkom govora za 60- letnico moje tete.
Se vnaprej najlepše zahvaljujem in želim vsem srečno, srečnejše, najsrečnejše v letu 2006.
brigita
Pozdravljeni vsi skupaj!
Lepo prosim, če mi lahko pomaga kdo z kakšnim osnutkom govora za 60- letnico moje tete.
Se vnaprej najlepše zahvaljujem in želim vsem srečno, srečnejše, najsrečnejše v letu 2006.
brigita
2. jan 2006 21:14
Hm, morali bi vedeti malo več.Je teta živahna ali bolj umirjena, kako se je prebijala skozi življenje, je bolj resna ali razigrana in vesele sorte, razume hec ali mora biti boj resno? Je hodila v službo, pa kaj o otrocih, možu? Izpusiti nevelja niti kakšnih dogodivščin ali drugih dogodkov, ki so ji zaznamovali življneje? Misli, da se preko najdi.si da poiskat nekaj osnov za voščila in govore, vsaj takole z azačetek oziroma izhodišče zna biti kakšna čisto uporabna. Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Tortilje s pivsko omako iz čokolade