Mene pa zanima, kdaj se začnejo znižanja cen v Avstriji. Mislim, da se pri nas v začetku januarja, v Avstriji pa se ponavadi že prej. Ali so se že začela?
Hvala, tasyka
Mene pa zanima, kdaj se začnejo znižanja cen v Avstriji. Mislim, da se pri nas v začetku januarja, v Avstriji pa se ponavadi že prej. Ali so se že začela?
Hvala, tasyka
24. dec 2005 23:28
V ponedeljek bila v Grazu in še ni bilo razprodaj!
25. dec 2005 11:53
Pa ravno za Graz me zanima. Joj upam, da bodo v petek že. Ker se mi pogosto zgodi da grem nakupovat, naslednji teden pa so že znižanja. Na internetu pa tudi nikjer ne najdem informacij. Hvala, tasyka tasyka
26. dec 2005 8:48
Razprodaje v Avstriji se pričnejo takoj po Bozičnih praznikih. Preverjeno:)) LP!
26. dec 2005 10:58
Jeeej. :) Hvala lepa. tasyka
26. dec 2005 16:56
LP mene pa zanima kako je s tem pri nas, ali se začnejo po 6.1. ali kdaj gostenn
26. dec 2005 18:13
Hoj! Mene pa zanima, če kdo ve, kdaj se pričnejo razprodaje v Italiji? Ali takrat, kot pri nas (6. januarja) ali kaj prej. Hvala in LP!!! pizamca
29. dec 2005 10:32
oj mene pa zanima do kdaj so razprodaje v Avstriji hvala za odgovor lp StankaaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Dušeno sladko zelje