23. dec 2005 17:57
Lumpica... za do BTC se trenutno lahko odpeljete tudi z vlakom, ki vozi v vodno mesto Atlantis. Drugače v BTC vozi bus 17. Gor greste žez cesto od železniške in avtobusne postaje, tam blizu spomenika Maistra.
Glede hrane pa odvisno, kaj bi jedli... srbsko, mehiško, kitajsko, pašte, "po domače"....
Izmed ocen kot posebnost izbiram:
http://www.kulinarika.net/baze/ocena.asp?ID=780 je na Trubarjevi.
Meni je bil všeč tudi Sokol pri magistratu, a ga je pred nekaj časa med ocenami HelenaN peklensko skritizirala - mogoče so se sposlabšali, ko sem bila jaz tam, so imeli široko izbiro srednje domačih jedi + dnevna kosila + nekaj testenin. V centru je tudi Figovec (od železniške dol proti nami ob glavni cesti v velikem čudnem križišču na desni strani), v BTC pa za zelo široko in raznovrstno pondbo priporočam pivnico Kratochwill zraven tržnice, ne ve, če vam bo zanimivo, ampak ob delovnih dnevih je v BTC na pokriti tržnici tudi Jatin kiosk s pečenimi piščanci in ostalimi "piško" izdelki.
Ampak eno vprašanje... v ponedeljek v BTC...a greste v vodno mesto Atlantis, v Kolosej (tam je ena kar uredu picerija-restavracija Subito), al boste gledali prazna parkirišča... ostalo bo zaprto.
Mogoče jih lahko pelješ na kebab al pa na horsa... če so otroci dovolj veliki in če vam je taka hrana všeč
Lep pozdravček!
tjas