11. feb 2014 18:29
babka1951 je napisal/a: |
Dženiska, kdaj pa si bila nazadnje tam? Še moj, ki ima v svojem bojlerju ogromno prostora, največkrat prosi, če mu lahko kaj zavijejo za s seboj Kateri ambient ti pa je deloval tako hladno??? spodnji, zgornji, desni, levi.....ali poleti tisti zunanji si že kdaj bila tam ob nedeljah, na njihovem samopostrežnem kosilu za solidno ceno, ne verjamem, da več poješ, kolikor si lahko na krožnik naložiš
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
|
Pred dvema letoma. Ne, tam sem bila samo enkrat in ni bila nedelja, ampak sobota zvečer. Hladno mi je deloval tisti ogromni prostor s klavirjem. Mogoče zato, ker je bil (in to sredi decembra) skoraj čisto prazen Poleg tega je bila glasba obupna, komaj sem čakala, da bova šla. Na en hamburger Resno sem bila razočarana.
Naročila sva neko mešano ploščo za dve osebi. To je bil v bistvu krožnik, na katerem je bilo za moje pojme ravno za eno osebo, čeprav nisem nek hud jedec (če se primerjam z drugimi). Dobesedno 4 koščki mesa v velikosti 3x3x0,5cm, 5 majhnih pečenih krompirčkov (2cm) in 2 žlici (navadni jušni) riža ter nekaj koščkov zelenjave. Še odbro, da sem naročila še solato
Močno bi priporočila gostilno Lectar v Radovljici, če vam ni predaleč. Postrežba, ki navduši, poleg tega pa imajo tradicionalno slovensko hrano, pa še lectarski muzej si lahko ogledate. To je prva gostilna, ki me je zares navdušila in bom z veseljem še šla. Pravo doživetje! (Edino to je treba vedeti, da porcije so pa pri njih res ogromne.)
JJ
Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 11. 2014 18:54