21. dec 2005 13:40

21. dec 2005 13:40
21. dec 2005 14:24
Vsem lepim željam za praznični čas in v letu 2006 se pridružujem. Iskrena hvala vsem za čudovite recepte, ideje in nasvete. Popolnoma ste me prevzeli in zasvojili. ENKRATNI STE.
21. dec 2005 14:30
Ko vam v naslednjem letu zares hudo bo
21. dec 2005 16:10
Se pridružujem vsem dobrim željam in velik HVALA tudi v mojem imenu. Suzana
21. dec 2005 16:49
[slika]../srecanje/vizija2006.jpg[/slika] Še današnje srečanje s kolegi iz Nove Vizije (oddelek Inetia), ki je lastnica strežnika, na katerem teče KulSlo.
23. dec 2005 2:02
Trenutki, ki dajejo smisel prihodnosti in lepoto spominov so dragocenost življenja. . Naj se vam lesketajo tudi v naslednjem letu! Lepe praznike!
23. dec 2005 9:19
Iz dezele tulipanov posiljam vsem skupaj mnogo lepih misli in dobrih zelja za leto, ki prihaja!Naj nas tudi v bodoce druzi ljubezen do dobre hrane in zdrave hrane! SRECNO 2006! Nena-morje
23. dec 2005 10:18
Bil je veseli decemberski čas, ko je dišalo po pecivu okrog nas, rabila sem en dober recept, zato sem se odpravila na net. Pa brskam in iščem in najdem pecivo, ki se mi je zdelo zelo zanimivo, pa vidim in gledam, kaj neki je to, Kulinarična slovenija? Le kaj bi to bilo? Radovednost bila je prevelika, zato sem naredila dva klika, našla sem čudovito stran, ki je postala moj pristan! Že dobro leto vas obiskujem, si navete in recepte izmenjujem, nove ljudi spoznavam in se neizmerno zabavam! Naj ta stran še dolgo živi, to vam Marjetka cvetka želi, v Novem letu pa veliko sreče, naj vam Kulinarika speče!
23. dec 2005 10:43
Druščina, HVALA VAM za nepozabno druženje v letu 2005. Zatorej, nasvidenje v kulinaričnem letu 2006.
23. dec 2005 10:56
Vsem skupaj želim veliko tistega kar imate najraje ali pa kar najbolj potrebujete,Dosti tega in še mnogo več,pa se najde v vaši družbi.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Odlično hitro kosilo
Pica zvitki