Če recept natisneš v vsaki vrstici majka nekaj črk, a se to ne da urediti
HERMAN
Če recept natisneš v vsaki vrstici majka nekaj črk, a se to ne da urediti
HERMAN
16. dec 2005 9:31
Jaz sem si to uredila tako, da sem naročila plus paket. jade
16. dec 2005 9:36
Pomoje ni stvar v paketu, ampak v brskalniku. Meni se vedno natisnejo vse črke... Ampak bo že šef Jernej povedal. lp, Marija
16. dec 2005 9:43
Tiskaj stran ležeče, v nastavitvah tiskanja daj na ležeče. Tako sem jaz tiskala prej. jade
16. dec 2005 9:48
V Internet Explorerju je hrošč, da ne natisne več kot 650 točk v vrsti. Kulinarika.net ima 700 točk široko vrstico. Zamenjajte brskalnik ali naročite Plus paket. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
16. dec 2005 10:07
jernej je napisal/a: |
Zamenjajte brskalnik ali naročite Plus paket. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
16. dec 2005 10:14
lahko pa oznacis tekst, ki ga zelis sprintat in das printat "izbor" oz. "selection". Meni nikoli ne odreze nobene crke... katinka
16. dec 2005 10:44
Na drugih forumih so strani postavljene tako, da vsako stran lahko v celoti sprintaš, samo KULINARIKA je postavljena tako da je ne moreš.Po moje se to da narest.Sicer jaz to naredim tako, da skopiram tekst in ga prilepim v wordu in potem tam sprintam, pa še barve kulinarike se ne vidi in mi potroši samo črno HERMAN
16. dec 2005 10:53
Herman, pa si naroči plus paket. Nihče pa tudi ni rekel, da se ne da spremenit, ampak ne vidim razloga za spreminjanje. Jaz sem si plus paket v osnovi omislila prav zaradi printanja (in potem odkrila še kup drugih pridobitev). Če pa ne maraš plačevat, pa uporabljaj tehnične možnosti, ki so splošno na voljo - torej copy-paste ali pa print selection. tjas
16. dec 2005 12:14
Saj zato pa je Kulinarika nekaj posebnega. Kdo pa je rekel, da mora biti točno taka kot vse drugo. Loni Makaroni
16. dec 2005 12:45
hetero je napisal/a: |
Na drugih forumih so strani postavljene tako, da vsako stran lahko v celoti sprintaš, samo KULINARIKA je postavljena tako da je ne moreš.Po moje se to da narest.Sicer jaz to naredim tako, da skopiram tekst in ga prilepim v wordu in potem tam sprintam, pa še barve kulinarike se ne vidi in mi potroši samo črno HERMAN |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Zeljne krpice