16. dec 2005 13:53
Taja ja saj to naredijo vsake toliko časa "štih probo"... Saj 2500 ljudi v ZDA ni ravno veliko Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
16. dec 2005 13:53
Taja ja saj to naredijo vsake toliko časa "štih probo"... Saj 2500 ljudi v ZDA ni ravno veliko Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
16. dec 2005 14:40
hetero,hvala za post,resnicen,pa vendar sem se od srca nasmejala vemves
16. dec 2005 15:19
Vemves,kaj pa nam še drugega ostane,al se smejimo al pa jočemo al pa preklinjamo! Najboljš se je smejat Lep dan vam želi Marjetka cvetka
16. dec 2005 15:44
Ena malo revolucionarna ideja: jaz mislim, da bi se morali vsi isto misleci zdruzit in "udarit" po sovrazniku! Jernej, manjka nam en smesko, ki ima v roki valjar in z njim udriha po bedakih... julia
19. dec 2005 4:12
proxima je napisal/a: |
Cipi za sledenje seveda ze obstajajo, samo da zaenkrat se niso z zakonom predpisani za vse drzavljane, zato jih pa v preizkusni dobi se sami placujemo, pa malo drugace se imenujejo. Rece se jim na primer mobitel, ali dars kartica, ali eurocard, ali brezzicni internet. lp, proxima |
21. dec 2005 12:00
Lep pozdrav iz Amsterdama, Jernej!Sele pred kratkim sem odkrila to stran na Internetu, danes sem se tudi vclanila.Navdusena sem nad vsem, kar lahko tukaj preberem! Tvoj prispevek pa je se posebej zanimiv....se vidi, da razmisljas s svojo glavo...ce bi bila doma bi te kar zelela imeti v vladi!Seveda pa obstaja tudi verjetnost, da bi se spremenil....je bilo kar nekaj postenjakov pri nas, pa so jih "spreobrnili" kolegi (ko si z vokovi, moras tudi tuliti z njimi). Meni je Internet povezava z domovino in ne vidim zakaj bi bila kaznovana zato, ce si presnamem kaksno slovensko pesem? Zivimo v svetu, ki je poln krivic,trpljenja, nepostenosti......Kaj lahko naredimo?Pomagajmo pac v skladu z nasimi moznostimi....pisimo peticije, udelezujmo se protestnih shodov, sodelujmo v raznih formih in poucujmo te, ki se jih udelezujejo , donirajmo.....mogoce bo kdo dodal se kaj! Pa lep pozdrav vsem v domovini! Nena-morje
21. dec 2005 12:46
Lep pozdrav tudi v Amsterdam Ker bi z volkovi moral tuliti v isti rog, ne želim biti sploh z volkovi, tako da me v vladi ne boš videla Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nevzhajana orehova potica
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako