Zdaj ko sem se rešla kolačkov, me pa zanima kako naj pridem do smeškonov?
Hvala za nasvet
LP
juhica
Zdaj ko sem se rešla kolačkov, me pa zanima kako naj pridem do smeškonov?
Hvala za nasvet
LP
juhica
14. dec 2005 22:50
Tam kjer pišeš tekst v formular je zgoraj desno en rumen prometni znak S. Tam klikneš in izbereš smeškota, ki se vnese na konec besedila (torej je najbolje, da jih sproti vnašaš). Jernej Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
15. dec 2005 20:01
Tisto, kar je najbolj vidno, je očem skrito,huh? Najlepša hvala za info...Ko bi pa imela paket, bi dala namesto ribe bučo,hahahaha. Pa lp juhica Sporočilo je spremenil(a) juhica101 dne 15. dec 2005 20:01:28 -dodal Bojan
15. dec 2005 21:56
Ha,ha juhica,si pa dobila bučo!Glej,da jo boš čimvečkrat uporabila! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
15. dec 2005 22:25
Uuuu??? Aja, Bojan je dodal bučo Torej ribica, ki se spremeni v bučo Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
15. dec 2005 22:46
Hahahaha, hvala Bojan za bučo... Čist mimgrede, a niste mogli tistega znaka za smeškone dat bolj v sredino in bolj na veliko..... LP juhica
16. dec 2005 7:56
Juhica, podarjenemu konju se ne gleda v zobe, pravijo. Jaz ti dam bučo, ti me pa kritiziraš Bojan
16. dec 2005 17:09
Nisem imela namena kritizirati... Samo eni rabimo pač večje stvari bolj na sredini, da jih opazimo...hehehehe.. Al pa da te stvari mahajo in poskakujejo...Moram pa priznat, da mi ni glih potegnilo, da je to simbol za smeškone...Če dobro pogledam ima ta celo laske.... Pa lp juhica
16. dec 2005 17:23
Kdo ima laske? Buča? A je tale smeško boljši? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
16. dec 2005 17:55
Ne buča. Signal, kjer lahko vklopiš smeškone... Ta pa zgleda kot nekdo po ne preveč posrečenem kosilu.[8) Dajta scoprat še kaj fajnega Lp juhica
16. dec 2005 20:42
Juhica..."S" na znaku kot SMEŠKOTI ! In ker naj bi bili smešni, sem na znaku še malo kocin narisal...no evo, pa sem vse skrivnosti tega znaka sčvekal LP BojanKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z bolonjsko omako
Mini čokoladni hlebčki