Nevednica

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

15. dec 2005 12:33

Dragička, te bom kdaj drugič prijela za besedo, res. Ampak zdaj, ko z vsake zabave odhajam trezna, me uporabljajo za šoferja. Enega ljubkega mladca peljem domov, da se ga lahko on nalije do konca, pa še prijateljica in en drug kolega sta zraven, tako da moram odpeljati mamo dveh otrok in očeta drugih treh... Vidiš, tako je to. Čim nehaš pit, postaneš iskana roba... mamamia

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

15. dec 2005 20:15

Sem napisala, da marcipan vedno delam sama in takoj danes besedo požrem sem ga danes kupila v Hoferju (kar je edino, kar se mi je zdelo pametno), ampak za nougat bom pa res prosila za recept, saj se ne mudi, ko bo čas. Nougat imajo tudi v trgovini pekarne Vrhnika ampak skupaj pakirano kar 12 kil, to je pa malo preveč. V mojem kraju nougata ne pordajajo, zato bi ga kar sama naredila, nekako se mi ne da v Lj. drenjat samo zato. Mamamia pa fajn se imej. Ke vem, da ne smeš nič od tega si veselo nazdravi s pa bo, vsaj zjutraj ne bo ampak samo . jade

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

15. dec 2005 20:17

Tudi jaz tako pravim; Poštene punce hodijo domov ob belem dnevu. jade

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8890

16. dec 2005 8:35

Naj se navežem na Jade... Zadnjič sem slišala: Pridne punce pridejo v nebesa, poredne pa povsod

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

16. dec 2005 8:58

No, jaz pridem kar povsod, nebesa me ne zanimajo preveč... Zanbava je bila super, domov smo smo krenili ob treh zjutraj, ob osmih sem že bila v mestu na kavi in ob pol devetih v službi (nadomeščam šefico in nisem mogla zamujat na delo). Vode sem se napila da je veselje, je pa bila hrana tako prirpavljena, da je bilo tudi zame kar precej izbire. Torej ..., Mamamia (a je super tale plus, lahko malo delaš čira- čara) mamamia

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8890

16. dec 2005 9:26

Veseli me, da si se imela lepo in da si srečno prispela v toti MB Pozdravček!

sissi  

član od: 30.7.2004

sporočila: 185

16. dec 2005 9:43

Živjo. Recept za nugat je tudi v bazi, pod sladicami (pod imenom nugat). Jaz sem ga letos kupila v Šparu v Postojni in sem ga komaj našla med vsemi tistimi okraski za peko. Ko pa sem primerjala sestavine, ki pišejo na škatlicah in tiste, ki so v receptu v bazi, so le-te podobne, pri kupljenem je notri le malo več E-jev. Jaz moram nugat samo še porabit. Se mi zdi pa boljša varianta kot nutela, ker je nutela mehka, nugat pa se strdi. Sicer pa je odvisno od recepta.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti