Pogrešana

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

13. dec 2005 13:04

Hm, zdaj je pa ta tema izpadla točno tako, da smo mi eni lopovi in samo sedimo za računalnikom, da blokiramo tiste, ki ne plačajo. Zato moram pojasniti... Zaradi tega, ker je veliko obiskovalcev kar klikalo in naročalo kode, ki potem niso bile nikoli plačane, mi pa imamo s tem delo in stroške, pač pri naročanju prosimo, da poravnajo v 10 dneh in da gre za obvezo. Mi se obvežemo, da boste imeli vse možnosti in bodo delovale, vi pa da plačate. Če ni plačano v 30 dneh potem vas na to opozori in vam ne dovoli več na KulSlo pod vašim up. imenom. Ne gledam pa zdaj jaz to in vidim, hopla Dragička ni plačala, pa jo prisilimo... In jo blokiram. To sem naredil samodejno... Ker sploh to ni namenjeno Dragičkam, mamamiam, ki so vedno dobrodošle tukaj, ampak zafrkantom, ki zlorabljajo sistem. Po tem ko mi zveste stranke javijo da niso plačale, vedno odprem ročno Se pa to redko zgodi... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8890

13. dec 2005 13:09

Jernej, sploh ni bila tako mišljeno. Ne sekiraj se. Saj je res - baba smotana, kaj si naročevala, če pa nisi plačala... Ampak, da si videl ti to paniko, ki me je včeraj zagrabila: joj, celi dan ne morem na KulSlo. Vse možno sem premišljevala na koga naj se obrnem, da ti sporoči. Potem sem se spomnila, da imam v moji e-pošti tvoj naslov... Sedaj je pa vse v najboljšem redu. Nič si ne beli glave. Pozdravček!

jernej  

13. dec 2005 13:16

Oj, so me že zelo nadrli kako si upam potem težiti, če pač ni plačal ni plačal... Sem se potem vprašal, ali ko naroči kaj po pošti tudi potem ne vzame ali kako? Ali ne piše na obvestilu moje telefonske? To moram potem popraviti, ker vsak me lahko pokliče in jim podaljšam ročno... Ali odstranim kodo če si je nekdo premislil... Saj ni da bi koga hotel siliti. Šlo je zato, da če nekdo naroči, naj plača Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

13. dec 2005 13:33

Ste pa pohitele s peko. Jaz še nisem zastavila. Bom pa takoj ko se začnejo počitnice. Da bo še hčera prišla na svoj račun in pekovskih užitkov. Zagotovo bomo delali pujske, za drobno pecivo pa še ne vem točno, ker se psihično pripravljam na medeno hišico. lp Vesna Vesna Milek Recko

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

13. dec 2005 13:36

Jernej, ne se jezit, no! Saj ni bilo tako mišljeno! Je pa res, da lahko pozabiš na položnico, jo mogoče nekje lepo "shraniš", potem pa, joj, mene joj... se spomniš šele takrat, ko je prepozno.... Naj ti povem, da jaz plačujem položnice preko neta in se mi je že zgodilo, da me je fliknilo iz programa in potem seveda tista položnica ni bila plačana (recimo Magna) in potem si lahko predstavljaš, kako sem zijala na Petrolu.....Hvala bogu, da še imamo druge plačilne kartice....Se pa strinjam s teboj, pri tvojem delu (vsaka ti čast) naletiš na svakojake "tipe" in se seveda moraš zaščitit, ti dam prav! Če bo pa katero od nas kdaj zablokiralo, pa bomo itak takoj vedele, da smo ga pofiksale same in bomo rešili problem. Pa brez zamere! LP! Galja

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

13. dec 2005 14:04

Dragička, kam si pa hčer in njeno familijo dala??? Loni Makaroni

jernej  

13. dec 2005 14:23

Saj se sploh ne jezim Drugi se včasih jezijo name Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8890

13. dec 2005 14:24

Hčera v službi zaprosila za službeno stanovanje in ga dobila da... Prehuda je bila: 5 članov v 12 kvadratov Pozdravček!

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

13. dec 2005 14:31

Jernej, saj veš, da nisem mislila nič slabega zate, krivda je bila izključno moja. Ko pa sem ti sporočila težavo (milim, da si celo sam opazil ime afrika), pa si me takoj vključil. Ti dajem prav pri tvojem samozaščitnem ravnanju, me pa tudi uredimo naše zadeve. Dušanki pa odgovarjam glede nougatovih kroglic z marcipanom: zmehčano nougatovo maso dam na razrezane kose razvaljanega marcipana, vtisnem vanjo cel lešnik ali kandirano češnjo ali košček sušene marelice ali košček datlja, zavijem oziroma oblikujem kroglico in prelijem s čokolado ter okrasim s kontra barvo čokolade (temne kroglice z belo, kroglice, prelite s svetlo čokolado, pa s temno). Dam v papirnate skledice in razdelim prijateljem. Super pa so te kroglice, če daš v nougatovo maso krokant - jaz dam kar kupljenega, se mi ne da doma praži, zamrzovat in potem še valjat...Mamamia mamamia

jernej  

13. dec 2005 14:43

Ja vem, vi ste super punce. Sistem je narejen pa za barabe Žal računlanik ne loči kdo je kdo Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti