2. jan 2007 15:39
Nič ni narobe z njimi, to so krogle nabite z energijo, ki presvetlijo ptiče, da takoj gredio iskat hrano drugje ( to je zaloga, ki je ostala še iz devetnajstega stoletja ). ežoj
2. jan 2007 15:39
Nič ni narobe z njimi, to so krogle nabite z energijo, ki presvetlijo ptiče, da takoj gredio iskat hrano drugje ( to je zaloga, ki je ostala še iz devetnajstega stoletja ). ežoj
2. jan 2007 15:52
ežoj LP! fakin712
2. jan 2007 20:22
Jaz kupila kroglice v Mulerju, napolnila krmilnico z posebnimi oluščenimi semeni(lešniki, arašidi, sončnicami..) in tudi še ni povpraševanja, ker si še zdaj najdejo hrano. Ko pa zapade sneg pa se bo začelo!!!!
2. jan 2007 21:10
Ja, ampak mi imamo sneg. In sončnice pridno odnašajo. Najbrž bo nekaj na tistem 19. stoletju. Saj ni krize, ampak živalce že vedo zakaj jim nekaj ni všeč:) Mogoče so tisti strašni E-ji:) Lepo se imejte pa veliko se smejte En ptičji pozdrav čiv buc bav magnolija
2. jan 2007 22:42
magnolija, se ne strinjam, pri nas velike sinice, pa tudi druge vrste, z veseljem hodijo na te kroglice, samo, obešene jih imam, na veji, ki sem jo privezala na balkon. Jih je veselje pogledati, ko visijo na kroglici in se z njo vred vrtijo. V kake 14 dneh kljuvajo že 3. par kroglic, zaloga pa jih še čaka!!! rimljanka
3. jan 2007 23:22
...zakaj je meni Hoffer tko? Pojma nimam. Ne počutm se notr fino, kot da bi nakupovala nekje v enem skladišču, v katerem so priredili priložnostno razprodajo. Al sm čudna, ... a ne.. m76
3. jan 2007 23:41
m76 ( oprosti, tale tvoj nik me spominja na model puške ), Če se v Hofferju počutiš kot v skladišču, kaj pa eurospin ali hardi? Šele to so prava skladišča. Drugač, v Hoferju kupim hrano za mačke, pa večkrat zelenjavo ( nazadnje so imeli zelo dobro papriko ) ežoj
4. jan 2007 11:46
m76, nisi edina... končno nekdo, ki se počuti tako kot jaz, čeprav mi je Hofer skorajda sosed. Pozdravček!
4. jan 2007 13:33
m76 (a nismo s takšno puško streljali včasih???), nisi edina. Jaz sicer grem občasno v Hoferja (mešanice mok za kruhomate so še vedno najboljše, vsak zame), amapk se res počutim kot v skladiššu. Enako v Eurospinu - tam sem bila enkrat, našla sicer nekaj reči, ki se jih splača kupit, ker so res v redu, ampak ne tako zelo, da bi kar hodila tja...Enako Hofer - točno vem, po kaj grem, kupim in via ven... Pa hofer se mije zdel kot skladišče že v časih, ko smo hodili v A; a kaj, koje sin imel tako rad tiste bele klobasice... Zdaj grem pa rada v Inetrsparov megamarket v Qlandiji, tu blizu mene. Center ni prevelik, Spar pa ravno prav velik, da imajo vse, pa še vedno ni kot skaldišče, tako kot tisti v Europarku...ko rabiš lestev, da kaj dosežeš, in to me ubije... Mamamia mamamia
4. jan 2007 21:49
Imam eno vprašanje. Glede na to, da bodo pri nas odprli Lidl in nekateri ljudje pravijo, da je kot Hofer v Nemčiji..Je to res? LP juhicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poširane hruške
Rumove kocke