25. dec 2005 14:28
Uf, tudi mene totalno razkuri tole plačevanje za vozičke. So nam naredili v Celju nov Spar center in sedaj moram za voziček plačat - halo!!!, prišla sem k vam zapravit ola-la denarja za mesečno fasungo, pa vam moram plačat za voziček!!? Da ne omenim, da moram kupit vrečke - no, pri takšni veliki nabavi se vedno oborožim s kartoni. Ampak najbolj pa me razjezi blagajna - ta nove so tako strašno majhne, da sploh ne moreš sam opravit velikega nakupa - namreč, trak je izredno kratek, odlagalna površina kamor ti blagajničarka odlaga zaračunane stvari pa je velika kašnih 40x40cm. Pa kam zaboga naj dam fasungo za 50 jurjev? Blagajničarka pa sam rine in nalaga eno vrh drugega in mučka stvari,... jaz imam pa še 3/4 vozička polnega! Sem vidla, ko je tip, ki mu je blagajničarka počela prej opisano, enostavno odšel iz trgovine in pustil blagajničarko s kupom napol zaračunanega blaga.
Res ne vem kaj so mislili ti načrtovalci - da boš večkrat tam, najbrž. V tujini imajo (ponekod) na blagajni voziček v katerega zlagaš stvari, ki si jih kupil in ko končaš z nakupom, svoj prazen voziček pustiš na blagajni, da bo vanj lahko zložil stvari naslednji kupec in tako imajo vsi na razpolago vozičke za zlagat vanj stvari. Pa ne mi rečit, da kdo zaradi tistega enega tolarja pripelje voziček nazaj, če že prej ni imel take navade!
Imamo pa eno malo trgovinico - Keo, spada pod TUŠ - Celje pač, kjer blagajničarka takoj, ko vidi, da imaš malce večji nakup, pokliče fanta, ki tam dela in ta prihiti s kartonom in drugim vozičkom kamor ti zloži stvari in ti jih odpelje do avta in pomaga zložiti v prtljažnik - UČITE SE!!
Aja, Hofer - baje prav nič posebnega - še nisem šla k njim, ker imajo slabo izbiro.
Uf, mi je k"r mal odleglo.
vanjatajnsek