8. dec 2005 23:43
tudi jaz bom šla pogledat Hofer v Lescah...čez kak mesec ali dva, pa še to enkrat dopoldne med tednom, da zagotovo ne bo gneče Z žalostjo ugotavljam, da v Sloveniji nikjer ni take gneče, kot je v trgovinah...ne v telovadnicah, ne na kulturnih prireditvah, ne na trim stezah, ne v bazenih ... povsod je dovolj prostora, samo v trgovinah je pa vedno gneča... zunaj LJ je med tednom dopoldne bolje, V LJ je pa še takrat precej ljudi. Sem že prav žalostna zaradi tega, ker to očitno pomeni, da je marsikomu v veselje samo še "šoping". Ko bom imela svoje gospodinjstvo, me trgovine ob sobotah ne bodo videle. častna! Že zdaj hodim samo moji mami na ljubo, ker se ji zdi, da ne bomo preživeli čez vikend, če v soboto ne nabavimo kup reči... Glede nižjega sloja pa tole: med kupci, ki so se na posnetku gnetli v Hoferju, morda res prevladujejo ljudje iz nižjega sloja, ampak jaz (ki se uvrščam nekako v sredino) ne morem kar meni nič tebi nič "pljunit" 250 tisočakov za eno tako brezvezno stvar kot je plazma TV. Tik pred prazniki. Pa če je še tako ugodna cena.... Pa še izziv za KulSLo "slovničarje": A se prav piše na odprtju Hoferja, Hofra ali kako drugače? . Hkrati prosim spreglejte vse (boljalimanj namerno povzročene) napake v mojem "prispevku". Se že vnaprej opravičujem vsem, ki jih moti tale moj "izliv", ampak se nisem mogla upret skušnjavi, da ne bi spravila svojega gneva na ekran . lp, maja