Hofer

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

8. dec 2005 16:50

Kako pa je bilo danes na otvoritvi v Lescah??? MALC

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

8. dec 2005 17:07

V Lescah je bila tudi norišnica. Sta šla mami in stric, pa sta se hitro obrnila. Pred trgovino je bila vrsta ... notri pa so spuščali po 2 ko je kdo ven prišel. Za znoret!!! Pa ogromno LJ tablic je bilo tam. tejčica

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

8. dec 2005 17:55

tejčica Ljubljančani so ze vedeli da se splača priti Lep dan še naprej Dušan

iri  

član od: 12.11.2001

sporočila: 247

8. dec 2005 18:24

12.12 otvoritev v Izoli, 13.12. otvoritev v Kopru. Lp Iri

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

8. dec 2005 19:18

glede na to da delam v Lescah in sem za do glavne ceste porabila 15 minut namesto običajnih 2 minute in pa komentarji ostalih katere sem srečala da so se samo peljali tam okrog je bilo baje noro, da je bila kolona do trgovine dolga 500 m. ... Mogoče bom šla mal firbcat naslednji teden ko se zadeva malo umiri. Marjeta Žniderčič

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

8. dec 2005 19:46

ops dvojni post :( Sporočilo je spremenil(a) Ebonlass dne 08. dec 2005 19:47:19

cbelca  

član od: 6.9.2004

sporočila: 58

8. dec 2005 20:36

jaz sem bila danes v Lescah in sicer sem prišla točno bo 8h in glej ga zlomka, ljudje so že "vlačili" televizorje in pralne stroje. Poleg številnih iz Ljubljane, sem opazila tudi avtomobile mariborske in postojnske registracije, seveda s plazmo na strehi avtomobila :) No, po slabi uri zmrzovanja pred trgovino, sva s prijateljico raje odšli na kavo, da sva se pogreli in nato domov. Popoldne pa sva šli še 1x in stanje je bilo precej boljše. Kakšnih 15min sva čakali na vstop v trgovino. Blagajne so kar hitro delale in založenost trgovine z akcijsko robo (plazma, žage, likalniki,...) je bila presenetljiva. Ena izmed trgovk je pojasnila, da so imeli dve dobavi. Marsikdo bo rekel, da sem neumna, ker sem šla na otvoritev in kupila špecarije za 4000 sit, vendar jaz sem imela danes čas in sem želela doživeti to norišnico :) Ljudje so se prepirali med sabo, kdo je bil prej, prepirali z varnostniki, se prerivali, metali vrtnice (vsak kupec je ob izhodu prejel rumeno vrtnico) v sneg, preprosto odmetavali embalažo, da so lahko v avto stlačili the big TV,... Neko gospo iz Ljubljane sem vprašala, kdaj je bila že v vrsti, ne boste verjeli, že pred šesto uro, baje nekateri že malo čez pet. Noro, ja. Evo, informacije iz prve roke za Kulinarično Slovenijo iz Gorenjske od Čbelce pa lepo se mejte M

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

8. dec 2005 21:17

Plazemske televizijo 106 cm imajo v Hoferju? Po koliko pa? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

8. dec 2005 21:31

249.000, gericom/lg Jernej, poglej si na hofer.si, imajo vse letake v pdfju. lp, Marija

mc maya  

član od: 28.11.2001

sporočila: 474

8. dec 2005 23:43

tudi jaz bom šla pogledat Hofer v Lescah...čez kak mesec ali dva, pa še to enkrat dopoldne med tednom, da zagotovo ne bo gneče Z žalostjo ugotavljam, da v Sloveniji nikjer ni take gneče, kot je v trgovinah...ne v telovadnicah, ne na kulturnih prireditvah, ne na trim stezah, ne v bazenih ... povsod je dovolj prostora, samo v trgovinah je pa vedno gneča... zunaj LJ je med tednom dopoldne bolje, V LJ je pa še takrat precej ljudi. Sem že prav žalostna zaradi tega, ker to očitno pomeni, da je marsikomu v veselje samo še "šoping". Ko bom imela svoje gospodinjstvo, me trgovine ob sobotah ne bodo videle. častna! Že zdaj hodim samo moji mami na ljubo, ker se ji zdi, da ne bomo preživeli čez vikend, če v soboto ne nabavimo kup reči... Glede nižjega sloja pa tole: med kupci, ki so se na posnetku gnetli v Hoferju, morda res prevladujejo ljudje iz nižjega sloja, ampak jaz (ki se uvrščam nekako v sredino) ne morem kar meni nič tebi nič "pljunit" 250 tisočakov za eno tako brezvezno stvar kot je plazma TV. Tik pred prazniki. Pa če je še tako ugodna cena.... Pa še izziv za KulSLo "slovničarje": A se prav piše na odprtju Hoferja, Hofra ali kako drugače? . Hkrati prosim spreglejte vse (boljalimanj namerno povzročene) napake v mojem "prispevku". Se že vnaprej opravičujem vsem, ki jih moti tale moj "izliv", ampak se nisem mogla upret skušnjavi, da ne bi spravila svojega gneva na ekran . lp, maja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti