24. sep 2007 22:44
rimljanka, sem v Spodnji Šiški blizu Casa del Papa :) Že dolgo pa nisem zašla gor po Celovški, zato nisem vedela za ta Hofer. katka
24. sep 2007 22:44
rimljanka, sem v Spodnji Šiški blizu Casa del Papa :) Že dolgo pa nisem zašla gor po Celovški, zato nisem vedela za ta Hofer. katka
25. sep 2007 0:19
Tudi na Viču se odpira zraven Merkurja. Po moje tudi vsak čas. Jaz pa pogrešam navadne tekoče jogurte v pollitrskem tetrapaku, ki jih že kakšne pol leta ni - morda kdo ve, zakaj ?
25. sep 2007 0:27
Pri Hoferju je pač tako, da ko zmanjka enega artikla, ga dolgo, dolgo ni. Sem se pozanimala pri prodajalkah. Kaj takega se v Avstriji niti slučajno ne zgodi. Kar poglejte si, kako je založen Hofer v Gralli. Pa seveda tudi cenejši. galja
25. sep 2007 6:13
Če prišteješ še bencin in cestnino - je še vedno cenejši? Ne stanujemo vsi ob meji, veš. rimljanka
25. sep 2007 7:27
V hoferju sem kupila že dosti dobrih in kvalitetnih izdelkov, nazadnje odeje 2 v 1. Odeji sta 2 v paketu poleti se lahko ločita pozimi pa ju spneš z drukerjem in imaš debelo odejo. Pa tudi drugače je ena tanka in druga debelejša, cena pa je bila 21€ za paket. poleti sem kupila tudi zelo lepo posteljino na zadrgo. Zelo dobra in praktična. Pa še kaj bi se našlo. Skratka, vedno me kaj potegne, čeravno zgleda včasih razmetano in neurejeno po tistih košarah. Ko imam čas, vedno malo prekapam in tudi kaj dobrega odkrijem. Kyara
25. sep 2007 8:10
Ali morda kdo ve kdaj pride Hofer na Ptuj? Že dve leti se govori pa še ga vedno ni. valči
25. sep 2007 8:24
A mogoče katera ve, če imajo v Hoferju nehomogenizirano mleko?
25. sep 2007 13:18
Ne, jaz ga še nisem videla. Najcenejše nehomogenizirano mleko je v Mercatorju v sklopu linije Zdravo življenje, 1.6 maščobe, polni ga pa Planika. pi.kica
25. sep 2007 13:30
valči na ptuju še bomo dolgo čakali na hofer. sem pa bila danes v mariborskem pa imajo tisti okrasni pesek, drobno in grobo mleti, v rumeni, rdeči in rjavi barvi. to je tisti pesek ko ga uporabljamo za dekorativo, za vazice s suhim cvetjem ali okraševanje. je pa ga okrog pol kg, stane pa dva evra. fajn. če slučajno katera potrebuje. nektarina
25. sep 2007 14:24
Pikica hvala, za tega vem, ga tudi kupujem. Žal je to edino mleko, ki mi odgovarja, nimajo ga pa povsod... Rada bi omejila nakupe pri sosedu, ker se odpre kmalu hofer blizu nas pa žal popolnoma ne bo šlo, ravno zaradi posebnih izdelkov.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špargljeve blazinice
Vanilijeve rolice