Hofer

MYCHELLE  

član od: 13.8.2005

sporočila: 255

26. jan 2007 19:19

Pozdravljene, tud jaz večkrat zaidem v Hofer.. .dobim par izdelkov po zelo ugodni ceni..všeč mi je polnozrnati hlebček, kokice za mikrovalovko, ter 200 g čokolado z lešniki in še bi lahko naštela.. Glede izdelkov ki jih ponujajo na akcijah, je potrebno odhiteti takoj tisto jutro ob 8.uri. Ugotovila sem, da dobijo le 5 - 6 izdelkov in seveda upokojenci so že tam pred odprtjem. Ni jim dovoj le en izdelek, vzamejo jih celo 2 oz. 3 kos.. MYCHELLE

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

20. sep 2007 11:56

Ojla,

mene pa zanima, če je katera zadnje dni kupovala navadno belo moko v Hoferju. Jaz sem jo kupila 5 kg (po tem, ko je kakih deset dni niso imeli) in je totalna katastrofa - na količino vode, za katero sem običajno dala cca 600gr moke, sem sedaj porabila cca 750gr.

No naslednji dan je mož delal krompirjeve svaljke in je tudi rekel, da nikakor ni mogel narediti pravega testa in je moral neprestano dodajat moko, tako, da je tistih svaljkov ratalo še za vsaj en obrok za našo familijo.

A je še katera to opazila??

Moram pa reči, da sem bila do tega zadnjega nakupa s to moko zelo zadovoljna, pa tudi tiste mešanice sem občasno kupovala in so bile tudi OK. 

rrr

Mijan  

član od: 30.12.2006

sporočila: 554

20. sep 2007 17:28

Naši družini so zelo, zelo dobre njihove 150g čokolade (kupujemo jo polnjeno z mandlji, lešniki in lešnikovo kremo), za papirnate brisače (tiste pakirane po 6 kosov) lahko rečem, da jih boljših za tako ceno ne dobiš (vam močno svetujem nakup!), pa jogurti, smetana, mascarpone, mozzarela - vse od naštetega je za našo družino odličnega okusa. In če smo le kdaj v bližini kakšnega Hoferja (nažalost nam najbljižji, je cca. 40 km stran) se sigurno ustavimo in naštete stvari kupimo. Sadje in zelenjava od tam sta res 1. kvalitete (ne vem zakaj, vendar meni so banane od tam najbolj okusne), pa pečena paprika nam je tudi všeč... Se spomnim, da sem lani, okoli Velike noči kupila 200g pakiranih mletih mandeljev, ki so bili v akciji, za takratnih 199 SIT. Ker sem bila skeptična, da so za tako ceno sploh še dobri, čeprav so imeli rok trajanja še skoraj eno leto, sem kupila le 2 paketa. Ko sem jih prvič rabila sem se lahko samo še tolkla po glavi, da jih nisem vzela več na zalogo! Bili so namreč odlični! Sem potem, čez nekaj časa, kupila tudi mlete lešnike, vendar po bistveno višji ceni. In so bili tudi zelo polnega okusa. Baje je Hofer tudi (vsaj v tujini, za tukaj ne vem, mogoče je bila ta akcija le slučaj) znan po tem, da ima prav v obdobju praznikov, kot so Božič in Velika noč zelo ugodne cene raznih oreščkov in ostalih stvari, ki jih potrebujemo za peko. Omenila sem nekaj proizvodov, ki smo jih "slučajno" odkrili sami, saj prej Hoferja sploh nisem poznala, glede na to, da živimo ob italijanski meji. Ko sem bila pa pred pol leta na Dunaju, lahko rečem, da je bila enaka gužva na parkirišču pred Hoferjem, kot pred Intersparom, tako, da menim, da v Sloveniji je skeptičnost do njihovih izdelkov (prehrambenih in ostalih), predvsem zaradi nepoznavanja artiklov, ne pa zaradi nekvalitete. To je le moje mnenje. Mijan

ksenjako  

član od: 10.10.2004

sporočila: 1086

20. sep 2007 19:46

tudi mi veliko kupujemo v Hoferju in moram reči da sem bila z vsem zelo zadovoljna. Pa še poceni je. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

20. sep 2007 19:58

Pri moki nisem opazila nobene razlike, krompirjeve svaljke pa vedno delam le iz ostre moke (kupljene v Hoferju), iz gladke mi ne ratajo, so pocasti. galja

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

20. sep 2007 20:05

Sem kupila moko danes v Hoferju in je takšna kot vedno. Jaz sem z njo zadovoljna, kakor tudi z drugimi izdelki iz Hoferja. LP! fakin712

anja27  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1085

20. sep 2007 20:16

Tudi jaz nisem opazila nobene razlike pri moki. Kupila sem je 10 kg, ker pečem kruh doma. Kruh je bil čisto ok, kot vedno.

Mi smo čisto nori na francoske rogljičke. Posebej jaz sem čisto izgubljena, če zjutraj zraven kave ne pojem dveh. Pa tudi te italijanske zavite klobase so dobre. Sicer ne tako kot v prejšnji italijanski akciji, ampak vseeno.

Sicer sem si v Hoferju nakupila ogromno športne garderobe znamke Crane, ki je zelo kvalitetna, pa še poceni.

Anja

Kristina  

član od: 13.1.2007

sporočila: 425

20. sep 2007 21:44

Moram reči, da v Hoferju kupujemo skoraj vsak dan.Če ne drugega, gre mož zjutraj po žemljice, ker boljših in cenejših ni nikjer.Pa tudi kruh kupujemo ponavadi tam.Najraje temen ržen hlebec.Pa da ne govorim o jogurtih pa mesnih izdelkih, sirih...Otroci obožujejo pice (tiste štirikotne, ki so pakirane po dve skupaj). Anja27, mož si je tam nakupil vso kolesarsko opremo (hlače, majice, rokavice...) in pravi da ne zamenja več z majico ki si jo je kupil v Hervisu, seveda enkrat dražjo.Za hčerko sem pozimi kupila krasen smučarski komplet, za takrat še, 3.000 sit! Skratka, mi smo zelo zadovoljni. Kristina

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

20. sep 2007 22:14

Jaz sem pa marcipan iskala...kaj ga imajo samo ob praznikih? matilda

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

20. sep 2007 22:37

Ja, veliko izdelkov je sezonskih ali pa v intervalih na nekaj mesecev. rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti