20. sep 2007 17:28
Naši družini so zelo, zelo dobre njihove 150g čokolade (kupujemo jo polnjeno z mandlji, lešniki in lešnikovo kremo), za papirnate brisače (tiste pakirane po 6 kosov) lahko rečem, da jih boljših za tako ceno ne dobiš (vam močno svetujem nakup!), pa jogurti, smetana, mascarpone, mozzarela - vse od naštetega je za našo družino odličnega okusa. In če smo le kdaj v bližini kakšnega Hoferja (nažalost nam najbljižji, je cca. 40 km stran) se sigurno ustavimo in naštete stvari kupimo.
Sadje in zelenjava od tam sta res 1. kvalitete (ne vem zakaj, vendar meni so banane od tam najbolj okusne), pa pečena paprika nam je tudi všeč...
Se spomnim, da sem lani, okoli Velike noči kupila 200g pakiranih mletih mandeljev, ki so bili v akciji, za takratnih 199 SIT. Ker sem bila skeptična, da so za tako ceno sploh še dobri, čeprav so imeli rok trajanja še skoraj eno leto, sem kupila le 2 paketa. Ko sem jih prvič rabila sem se lahko samo še tolkla po glavi, da jih nisem vzela več na zalogo! Bili so namreč odlični! Sem potem, čez nekaj časa, kupila tudi mlete lešnike, vendar po bistveno višji ceni. In so bili tudi zelo polnega okusa. Baje je Hofer tudi (vsaj v tujini, za tukaj ne vem, mogoče je bila ta akcija le slučaj) znan po tem, da ima prav v obdobju praznikov, kot so Božič in Velika noč zelo ugodne cene raznih oreščkov in ostalih stvari, ki jih potrebujemo za peko.
Omenila sem nekaj proizvodov, ki smo jih "slučajno" odkrili sami, saj prej Hoferja sploh nisem poznala, glede na to, da živimo ob italijanski meji.
Ko sem bila pa pred pol leta na Dunaju, lahko rečem, da je bila enaka gužva na parkirišču pred Hoferjem, kot pred Intersparom, tako, da menim, da v Sloveniji je skeptičnost do njihovih izdelkov (prehrambenih in ostalih), predvsem zaradi nepoznavanja artiklov, ne pa zaradi nekvalitete. To je le moje mnenje.
Mijan