7. jan 2007 20:43
Seveda ga nisi našla, ker je v akciji šele od 11.1.. jade
7. jan 2007 20:43
Seveda ga nisi našla, ker je v akciji šele od 11.1.. jade
8. jan 2007 8:31
Jade, LP! fakin712
9. jan 2007 6:32
Redkokdaj zaidem tja, ker mi je od rok. Včeraj sem se pa potrudila po vakuumsko posodo. Že par let imam en vakuumski set od nekega drugega ponudnika, trikrat dražji in dosti bolj občutljiv pri vzdrževanju, vendar sem z njim več kot zadovoljna. Če bo Hoferjev vsaj približno tak, je vreden svoje cene. Za primerjavo: narezana salama zdrži brez spremembe vonja in okusa cel teden, načeta poli v kosu pa vsaj 14 dni!. Pa odprta kisla smetana, pašteta, surovo maslo, hrenovke ... Menda je tudi super za shranjevanje hrane za dojenčke med potovanjem (tega sama nisem preverjala). Res priporočam. Lp Cila
9. jan 2007 7:02
Tudi jaz sem privrženka trgovine Hofer pa še imamo jo blizu, ker sem iz Litije. Moram pa sporočiti da poleg hrane, ki je glavnina, da sem 2 meseca nazaj kupila za sebe oblačila in sicer žametno krilo ter jopico na preklop. Zelosem zadovoljno in lepo tudi nosum. POleg tega pa sem že vse skupaj oprala in je ostalo nespremnjeno. Lep pozdrav, Petra. priv
9. jan 2007 10:27
Lp tudi jaz grem velikokrat v Hofer (tudi Litija), ker smo po večini zadovoljni z izdelki, ki jih ponujajo! Je pa ena stvar ki me zelo moti, ne vem če je že kdo omenil, in sicer določene stvari ki jih imajo v akciji zmanjkajo še prvi dan! ne vem zakaj ne naročijo vsaj toliko zaloge, da jo imajo za vsaj 2 dni! lp dasi
9. jan 2007 10:35
Jernej - Hofer ima slovensko blago, vsaj za jajca sem prepričana, pa nekaj drugih izdelkov (meso, nekaj salam, nekaj sirov) tudi. Pa danino vodo z okusi imajo tudi, čeprav še vedno niso dojeli, da slovenci kupujemo vse manj vode z mehurčki, navadne namreč nimajo v nobeni obliki. Dobi se občasno tudi slovensko vino, pa delamarisove ribe z zelenjavo, turistična pašteta... Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
16. jan 2007 15:52
V Hofru imajo zdaj marcipan znižan na 0,49 eura (117 sit). Rok uporabe je pa do konca novembra 2007. Nena
22. jan 2007 18:17
Ja, tudi jaz sem videla marcipan po tej zeloooooooo nizki ceni(0,49€ )! Lp valči
22. jan 2007 21:09
Pa da vam povem še nekaj. V rokah imam avstrijski Hoferjev katalog za prejšnji teden in ga primerjam z našim. Ponudba artiklov je enaka in cene v evrih do centa iste. Le plače ne morem primerjati. Lep pozdrav.
26. jan 2007 16:23
Jz sem šla danes pa sem kupila 2 krat po 200 g marcipana. Cena je bla pa pol evra za en zavitek. Sicer ne vem kak je kej ta marcipan, ampak za porabit bo pa že. Šele zdej sem vidla, da ste že prej napisale za to akcijo. vanya Sporočilo je spremenil(a) vanya dne 26. jan 2007 16:25:21Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie Muffins
Jaffa torta