13. dec 2005 20:13
Hofer v našem kraju še ni odprt, sem pa redna obiskovalka Hoferja in Aldija, kadar sem na poti po Nemčiji in Avstriji. Imajo dobre in poceni polnozrnate kruhe, dobro čokolado - čeprav ni Milka, dober pršut, razne sire in še kaj. Običajno nakupim kar nekaj čokolad kot darilo za domov in še kaj drugih stvari, ki so kakovostne, okusne a cenejše kot v naših štacunah. Seveda ne vlečem domov moke in kompletne špecerije. Sem pa naprimer do sedaj vedno kupila nalistane mandlje, ki so bili pri nas nesramno dragi. Pri tehle njihovih akcijah sem se opekla le pred enim mesecem, ko sem si kupila poceni pulover ter spregledala, da ga je potrebno prati ročno. Po treh pranjih v stroju je uporaben samo še za brisanje prahu. No ja, to se dogaja tudi pri naših trgovcih, če ne upoštevaš vseh navodil. Kar se pa tiče E-jev, sem na njih zelo pozorna pa ugotavljam da jih ima Hofer približno toliko kot ostali naši trgovci. Nemci, tudi tisti premožnejši, prav pridno obiskujejo Aldi in jih ni nič sram, če katero stvar kupijo malce ceneje v trgovini, ki je ekonomično urejena (brez posebnih polic, oglasov itd.). lp, župca