Zdravo!
Kaj lahko pripravim iz suhih gob? Večinoma so jurčki.
Delala sem že piščanca in purana v omaki iz njih, kaj drugega pa ne znam.
Torej, če imaš kakšno idejo ali dober, preizkušen recept, kar na dan z besedo.
katti
Zdravo!
Kaj lahko pripravim iz suhih gob? Večinoma so jurčki.
Delala sem že piščanca in purana v omaki iz njih, kaj drugega pa ne znam.
Torej, če imaš kakšno idejo ali dober, preizkušen recept, kar na dan z besedo.
katti
1. dec 2005 18:32
Rižota, omaka za testenine, dodaj jih v kakšno enolončnico...Mamamia mamamia
1. dec 2005 18:43
Katti, jaz pogosto kuham krompirjevo juho z gobami, ki se sedaj, ko je hladno, zelo prileže. Migla
1. dec 2005 19:18
Približno koliko jih daš v juho? Ne vem točno za količino, ker imajo zelo močan okus. Hvala za odgovore katti
1. dec 2005 20:06
V receptu, ki sem ga objavila piše, dve pesti. Je pa odvisno kakšno količino juhe (oz. enolončnice)pripravljaš in koliko jih imaš rada. Zraven ponavadi naredim pe palačinke z marmelado.
1. dec 2005 20:53
Ima mogoče še kdo kakšno idejo za suhe črne trobente? stana
2. dec 2005 10:25
v kitajski vok lahko vržeš kar češ! Tudi kitajci se držijo tega načela in po Rožniku pobirajo vse, kar mi pustimo, potem pa veselo pojemo v Kitajskih restavracijah, pa nobenemu nič ni:) Veri
4. dec 2005 17:10
Suhe gobe Gobova juha s krompirjem. Zraven naredimo opečene kruhove kocke. En ali dva dni star ktuh narežem na kocke, jih pomočim v razžvrkljano jajce in na ponvi opečem. Lepo se spojijo z juho kot jušni vložek. Suhe, vendar res suhe gobe zmeljemo v kavnem mlinčku. Te mlete gobe imamo za začimbo, kot ojačevalec okusa pri omakah, prav tako z njimi lahko zagostimo kakšno omako namesto z moko. Suhe črne trobente so primerne za v goveji golaž ali v kakšno lovsko omako. Prav tako za v rižoto. LP Ažo-kohKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava solata
Galette z zelenjavo