V to restavracijo oz. steak house v btc želim peljati na večerjo svojega partnerja in zato me zanima, če jo je kdo že obiskal in kakšni so vtisi? Hrana? Cene?
Hvala.
Lp,
kacolina
V to restavracijo oz. steak house v btc želim peljati na večerjo svojega partnerja in zato me zanima, če jo je kdo že obiskal in kakšni so vtisi? Hrana? Cene?
Hvala.
Lp,
kacolina
29. nov 2005 16:19
Midva z ženo sva bila zelo nezadovoljna. Ne spomnim se točno več kaj sva jedla, ampak hrana je bila bolj kot ne brez okusa, cena pa se nama je zdela za ponujeno res visoka. Pač najino mnenje. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
19. dec 2005 12:35
Zadeva zgleda krasno že odzunaj, pa interjer, pa vse, samo je žal bolj po tistem pregovoru : "Spredaj uj, zadaj fuj"... Bila dvakrat, hrana se mi ni zdela nič posebnega, se sicer sklicujejo da je meso direktno iz argentine itd... samo CENE so pa nemogoče. Naročila sem famozni steak, bil je premera 7cm, nekaj malega na krožniku, cena pa ohoholala... bolj za snobe kot za gurmane! MinaŠp
19. dec 2005 13:26
tudi jaz sem bila precej nezadovoljna... Naročila sem svinjsko ribico, dobila tri male medaljoncke, zapecene tako, da sem komaj jedla (trdo in zagasto), edino dober je bil smetanov krompir iz pečice. Kar hudo mi je bilo, kaj so naredili iz meni najljubsega kosa mesa... me ni vec tja, zal... katinka
20. dec 2005 11:02
Meni je pa restavracija všeč. Tako ambient, kot tudi hrana. Steak, ki sem ga jedla je sicer res izgledal majhen (premer okrog 10 cm, debelina 4 cm), ampak je za normalnega jedca ob prilogi, ki jo dobiš popolnoma dovolj. Je pa res, da je cena kar konkretna (okrog 3-4 tisoč). Ampak, če malo računamo od kod meso in vse ostalo pride, je to kar pričakovana cena. Janina
20. dec 2005 12:43
Čao, mi smo bili z družbo v tej restavraciji letos poleti, če se ne motim kmalu po odprtju. Bili smo zadovoljni, le cene so res malo hude. Res pa je, da smo jedli bolj "enostavne" jedi, nekaj na hitro pred obiskom kina. Nasploh do sedaj nisem slišala pritožb, razen nad cenami, tako da je tole zame presenečenje.... Lep pozdravček, S.
20. dec 2005 14:11
Janina, sem sem pozanimala pri mesarju. Mi je zagotovil, da argentinske govedine še ni pri nas, tako da pod tem imenom veselo pečejo slovensko govedino. Za ceno naviti pa je dovolj že naziv, pa smo tam. Če pa kdo ve, kje se da kupiti sveža res argentinska govedina, naj se oglasi. Seveda me zanima le če je to v Sloveniji. LP McNena
20. dec 2005 14:13
Haha... Morda pa govedo potuje s posebnim prevozom iz Argentine Mimo naših mesarjev Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
20. dec 2005 14:20
Ha - ha Kar mislim in predstavljam si, ja ja ....... LP McNena
29. dec 2005 13:39
ste pa optimisti da mislite da argentinsko zival jeste!ma kaksna argentina, nase krave so ta prave!sem bil v argentini pa je vse skupaj bolj leseno!skratka restavracija je podn!kelnarji tud!nategujejo te s krompirjem, mesa dobis za 4000 sit bore malo, dobis pa zato krompir! TheEdge
29. dec 2005 20:46
McNena je napisal/a: |
Janina, sem sem pozanimala pri mesarju. Mi je zagotovil, da argentinske govedine še ni pri nas, tako da pod tem imenom veselo pečejo slovensko govedino. Za ceno naviti pa je dovolj že naziv, pa smo tam. Če pa kdo ve, kje se da kupiti sveža res argentinska govedina, naj se oglasi. Seveda me zanima le če je to v Sloveniji. LP McNena |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nacho čips gostija
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto