16. jan 2012 22:48
Vanja , kaj pa : Kdo miške hrani ?
manca51
16. jan 2012 22:48
Vanja , kaj pa : Kdo miške hrani ?
manca51
17. jan 2012 9:53
stara mis modruje
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
17. jan 2012 11:15
Mišji včeraj - mišji danes
Atina
17. jan 2012 11:41
Zeta, tvoja ideja mi je res všeč, ker z njo izzoveš razmislek ali ga smrkavec spusti na tla, ker je nevzgojen ali pa morda zato, ker ima rad miške. Hmmm
Seveda pa hvala tudi vsem ostalim, ki se jim da kravžlat možgane. Ne, ni lahko izbrati naslov. Ne sme povedati vsega, mora pa biti ravno dovolj izzivalen, da vzbudi željo po branju. Pa ne sme biti predolg in ne žaljiv - moja najstnica se je pošalila z naslovom - Stara teži!
http://zaspancki.si/
17. jan 2012 12:10
Vanja, tvoje pesmice bodo otroci gotovo z zanimanjem in veseljem poslušali in brali. Pa saj jih že. Nikar ne odnehaj. Nadaljuj v svoje in otroško veselje.
Zakaj se oglašam? Ker sem šele malo prej opazila, da sem te prekrstila. Se opravičujem in popravljam napako.
zeta
17. jan 2012 13:02
zeta je napisal/a: |
Zakaj se oglašam? Ker sem šele malo prej opazila, da sem te prekrstila. Se opravičujem in popravljam napako.
|
Tanja Vanjšek :)
Atina
17. jan 2012 13:08
Atina je napisal/a: |
Tanja Vanjšek :)
|
Ne tako zelo, ker sem k sreči navedla le ime, če bi pa oboje, pa res ne vem...
zeta
17. jan 2012 13:23
Da se še jaz oglasim, za božička sem kupila knjigico Zaspančki, in moram povedat, da so pesmice zelo všeč mojima tamalima. Vsak večer jih beremo pred spanjem. še malo pa jih bosta znala na pamet. Čestitke Vanja za lepo knjigico.
Merjinaa
27. feb 2012 8:59
Pozdravljeni,
se dogaja!!!
Lepo prosim, vem, da ste iz vseh vetrov - potrebujem smiselen prevod naslova Zaspančki - zakaj se vam ni treba bati teme - v nemščini. Če se le da - naj bo prevod za besedo zaspančki tudi samo, kot ena beseda oz. en izraz.
Hvala, Vanja
http://zaspancki.si/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Mini čokoladni hlebčki