ženske pozdravljene. rabim ruto za orientalski ples.ali mogoče katera ve kje jo dobim?hvala in lp.
_kekec_
ženske pozdravljene. rabim ruto za orientalski ples.ali mogoče katera ve kje jo dobim?hvala in lp.
_kekec_
23. nov 2005 11:44
sariko Veri
23. nov 2005 11:52
kaj?kaj je to _kekec_
23. nov 2005 12:00
Sariko so trgovine z orientalskim blagom, v Ljubljani jih je nekaj. Ena je pri foto tivoli v centru, ne vem pa ulice. lp. Marija
23. nov 2005 12:22
Ena je na Cankarjevi, druga pa v BTC-ju v Hali A, mislim da je ena tudi na Miklošičevi. Verjetno je kje še kakšna. ===
23. nov 2005 14:00
Če si iz Domžal, je v centru trgovina s perilom ( mislim, da se imenuje Julija ), imajo vse za orientalske plese. Zelo lepo in cenovno dostopno.
24. nov 2005 17:50
hvala vam za odgovore.čeprav sem iz primorske bom probala skočit gor. hvala še enkrat.
24. nov 2005 19:06
če ti je bližje, je baje v trstu veliko tega, pri kitajcih, samo ne vem, kje, v trstu sem bila samo nekajkrat (ne bom napisala parkrat, da se ne bo spet kdo bunil
25. nov 2005 10:50
veri kitajci tega nimajo.imajo rute ja, ampak ne take za ples veš.hvala ti. _kekec_
25. nov 2005 12:15
Mogoče pa v Mercator centru v Kopru. Tam je tudi trgovina z orientalskimi izdelki Pozdravček dorincaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Fokača s paradižnikom in timijanom
Miklavževi parkeljni