Pomagajte! Ne morem do klepetalnice! Je mogoče kaj narobe? Do danes ni bilo problema vstopit, danes pa ne gre! Sem budalo?
Hvala! Galja
Pomagajte! Ne morem do klepetalnice! Je mogoče kaj narobe? Do danes ni bilo problema vstopit, danes pa ne gre! Sem budalo?
Hvala! Galja
22. nov 2005 18:39
galja jaz sem ravnokar prišla noter normalno... a ti kaj napiše? lp, Marija
22. nov 2005 18:39
galja vse je ok , probay resetirat racunalnik Lep dan še naprej Dušan
22. nov 2005 18:42
galyka in dusano,kako sta prišla noter, kaj sta stisnila? Galja
22. nov 2005 19:09
samo kliknila sem na klepetalnica, levo v menijih potem pa na tiste tri kokoške :) lp, Marija
22. nov 2005 19:49
Poglej spodaj orodno vrstico,če jo imaš mogoče odprto od prej. Vesna Leben
25. mar 2020 20:13
lep pozdrav mi lahko kdo pove kako se pride v klepetalnico.
25. mar 2020 20:47
Seveda, samo poisci, lokavija je odvisna od postavitve osnovne strani (širina zaslona, telefon, racunalnik,...) besedo klepet in klikni nanjo.
Dobrodošel.
25. mar 2020 22:45
kako naj poiščem lokacijo besede klepet saj ne morem pomikati levo desno na prenosniku, gor dol pa ne najdem.
25. mar 2020 23:11
Mislim, da bos na prenosniku nasel v gornjem desnem vogalu.
26. mar 2020 7:12
Iti moraš na osnovno stran. Tam jo boš našel v okvirčku med "Kaj se danes kuha" in reklamo. Je tudi mene zanimalo, ker je doslej nikakor nisem mogla najti, saj imam narejeno tako, da me ob odprtju kulinarike takoj vrže na novosti. Tam pa okvirčka, vsaj pri meni, ni.
Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 26. mar 2020 07:13
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Pirini svaljki s pršutom