19. avg 2006 11:16
No men je maskara od L"oreala Volume Shocking bombastična. Na začetku k sm se pogledala v ogledalo sm naprej si rekla: "kaj je pa to za ena maškara?!?!" Bila sem popolnoma razočarana. Tripalnice so bile zlimane skupaj... groza huje kot za pusta. Potlej pa sem lepo se doma vsedla pa lepo mal probavala in pogruntala finto. Če znaš maskaro prav uporabljat, se znaš z vsako namazat, samo mal potrpljenja je treba pa mal spretnosti. Zdej sem se pomoje namazala že ta 4 dan pa mi je super. Nobena do zdej ni bla tako dobra, res pa je da je malo bolj tekoča na začetku, ampak k se bo malo strdila pa bo najboljša maskara do sedaj. Prej sem uporabljala od Maxfactorja guno 2000 za goste tripalnice, pa bom tko rekla sej je dobra, sam se hitr posuši pa jo še pol notr ustane, poleg tega pa je blo za tist volumen treba da sem tripalnice tolko časa drgnila da me je že vse bolelo, pa še vedno ni bilo takega učinka kot sem želela. Drugače pa drage punce ta L"orealova je zakon, in ni mi žal, da jo uporabljam, se splača dat mal več (je dal moj fant) je res kvaliteta. Ko boste pogruntale spretnosti bo skoraj vsaka maskara dobra odvisno kaj hočete. lp Bernarda