Pozdravljeni, prosila bi vas za nasvet, kje najti osnovo za venček iz stiroporja.
Hvala
Pozdravljeni, prosila bi vas za nasvet, kje najti osnovo za venček iz stiroporja.
Hvala
21. nov 2005 19:52
V Ljubljani v prodajalni Prometej, drugje pa v trgovinah z materialom za ustvarjanje (vsaj jaz sem jih navadno tam videla oziroma kupila). lp, Marija
21. nov 2005 20:28
Levček Btc Antus-mislim da je Mala ulica v Lj.-na najdi.si poišči njihovo spletno stran lepo praznično ustvarjanje Vesna Leben
21. nov 2005 20:28
imajo ga v interšparu!
21. nov 2005 20:53
Mislim, da jih imajo tudi v Antusu na Čopovi v LJ nasproti McDonald"s-a oziroma poleg Kažipota. Lp, marelica
21. nov 2005 20:55
Ne, Antus je na Čopovi, prvi atrij levo, če greste od pošte proti Tromostovju, tam je še Pečjak,.... rimljanka
21. nov 2005 21:03
Na Mali ulici je Prometej, čisto na začetku proti nekdanjemu hotelu Turist. lp, Marija
21. nov 2005 21:03
Potem je pa Prometej na Mali ulici.Že dolgo nisem bila v Lj. Vesna Leben
21. nov 2005 21:18
Robida, če ne bo nikjer drugje več izbire, pridi k meni. LP Rmeli
21. nov 2005 22:26
Jaz si osnovo za venček naredim kar sama. Kupim ali pa ponavadi na podstrešju najdem kakšen kos stiroporja, ga izrežem v obliki venca, oblečem s vejami cipres, svečke nataknem tako, da vanj zavijem vijak in potisnem v stiropor.Okrasim še jih s perlami, angelčki, okraski iz slame,storžki,..... Mislim, da se osnova iz stiroporja dobi tudi v Mullerju. pia4
21. nov 2005 23:22
V Obiju na oddelku kjer imajo vse te zadeve sveče,okraske. LP XennaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čarobna zelena torta
Lečin curry s kruhovimi cmoki