Pričeska

tatjanca  

član od: 12.1.2005

sporočila: 62

tema odprta - 18. nov 2005 0:26 | ogledi: 3.617 | odgovori: 7

Po daljšem času sem se zopet odločila, da se ostrižem iz zeloooooo dolgih las na kratke (oz. krajše) pa nimam nobene ideje kako naj se pošišam. Ali mogoče kdo od vas ve če obstaja kakšna internetna stran z idejami za striženje, da bom imela vsaj kakšno sliko pokazat frizerki.

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

18. nov 2005 0:29

jaz nisem na internetu našla nič pametnega! Mogoče ti bo frizerka svetovala, ali pa pojdi na izris obraza z računalnikom, katera pričeska bi ti najbolje pristajala! LP Galja

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

18. nov 2005 11:42

Kot pravi Galja, je mogoče res dobro, da greš na "računalniško frizuro". Tako sem sama naredila pred leti, ko me je popadlo striženje iz zelo dolgih las v kratko frizuro. Ker imam zelo goste, naravno skodrane lase, je vedno problem kratka frizura. Takrat smo preko računalnika primerjali najmanj 50 frizur, ki naj bi se podale k mojemu obrazu in glede na kvaliteto las. Ko me je pred dveli leti spet prijelo striženje, sem se prepustila priznanemu frizerju, ki pa mi je kratko frizuro odsvetoval (zaradi mojih košatih las), pa še prav je imel! Zdaj spet puščam dolge (daljše) lase, ki jih lahko ukrotim s spenjanjem v čop ali pletenjem kite. Dobro premisli, veliko pa je odvisno tudi od kvalitete tvojih las. Jaz s kratkimi lasmi nisem imela dosti manj dela, kot z dolgimi, le suhi so bili malo prej. levinja

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

18. nov 2005 12:04

NadaM kam pa si šla za to "računalniško" frizuro? jade

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

18. nov 2005 20:17

Jade, žal je tega že nekaj let in tistega frizeraja v Ljubljani žal ni več. Sem pa pred časom brala, da to spet nekje delajo, pa se ne spomnim, kje. Mogoče Narta studio? Bom malo povprašala in javila, če kaj izvem. Saj tudi mene mika, da bi spet šla! levinja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti