17. nov 2005 15:07
Kaj naj povem - ker sem med modrejšimi (moja mama je rekla, da ko si starejši ni rečeno, da si pameten, ampak si moder) - ne smemo se preveč hvaliti. Ravnokar sem gledala na Papriki intervju z odstavljenim Jankovičem iz Mercatorja. Vidite, kako ni dobro biti preveč uspešen, preveč dober, preveč kul... odletiš po hitrem postopku, kot gumb od šlica. Sem izkušena kuharica z dolgoletnim stažom, v širši družini mi pravijo "cukerpek", ampak sem na teh forumih marsikar novega slišala in seveda prevzela za svoje... Ravnokar celo dopoldan pospravljam kuhinjo - detaljno, vse iz omaric ven, pranje steklenih posodic in tako naprej, in je prišla tudi na vrsto mikrovalovka. Zadnjič sem prebrala tukaj pri nas, da se da v posodico voda in limona in za 5 minut v mikrovalovko. Res je, da sem 2 x ponovila, ampak vam povem je kot nova. Mož je imel to nalogo, da je pobrisal, ni mogel verjeti, da je tako odstopilo... Hočem reči, veliko novega in koristnega sem se naučila in izvedela. No, bilo je tudi takih, ki so me ujezili s kakšnimi trapastimi... tisti so tudi hitro odstopili. Jaz se pa na forumu počutim že kar doma... Kako bo ta forum dober je seveda odvisno od nas, da bomo konstruktivni, da ne bo nekih glupih vprašanj, da nas ne odpelje v drugo smer... Naj ne dolgovezim preveč, bodimo taki, kot smo bili do sedaj... seveda ob pomoči Jerneja in Bojana. Vesel podzravček! Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 17. nov 2005 15:08:06