Orbitrek

Sasenka  

član od: 5.9.2005

sporočila: 252

22. nov 2005 19:46

Jaz sem imela zelo dobro izkušnjo s prodajalci v trgovinah Intersport. Ne gre za reklamo, hočem samo povedati, da so mi znali svetovati: pojasnili so mi, kaj pomeni razlika v ceni, kaj pomeni oznaka "za max 150 kg težkega človeka", v čem je razlika med eno in drugo "velikostjo" orbitreka, itd. itd. Spraševala sem tako v LJ kot v Domžalah. Povsod dobri prodajalci. Se pa nisem odločila za nakup, ker sem ugotovila, da je cena boljšega orbitreka približno toliko, kot me pride polletna karta za aerobiko v bližnjem fitnesu, pa sem se odločila, da bom šla rajši na aerobiko (toliko se že poznam, da vem, da bi navdušenje nad orbijem kmalu minilo...). Uspešen nakup ti želim.

petra1  

član od: 8.4.2002

sporočila: 11

22. nov 2005 20:04

no, jaz se kar omahujem katerga bi kupila, sem sla ze v veliko trgovin pogledat, eni prodajalci znajo res povedat veliko, pa takoj tud postekas, da se zastopjo, drugi bi pa kr mal buce prodajal. Pocas se bom res morala odlocit, mogoce je narobe to da je izbira res velika, potem pa cincam. Vlado, me pa zanima kolk je bil vas orbitrek? Pa tocno znamka, kako se imenuje lp petra1

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

23. nov 2005 9:25

Moj orbitrek je kettlerjev ima oznako 200, cena 80.000 minus 15% -bon za popuste. Cena je nekaj višja od tistih najcenejših, pa tudi krepko nižja od tistih najdražjih. Za ta tip sem se odločil, ker rabim nekaj kar bo vzdržalo tudi kaj bolj divjega, saj ga uporabljam kot dopolnilo za trening teka oziroma za "zimski " tek. Če bo pa koristil, bom pa lahko povedal po prvem maratonu spomladi Vsekakor, pa kot je omenila predhodnica, je obisk v fitnesu (3x na teden ali več) vsekakor boljša ideja. Če imaš čas, seveda. lp

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

23. nov 2005 10:16

Mi smo kupili orbitrek v Neckermanu, pa smo zadovoljni, sicer pa, ko je bil kupljen, smo noreli na njem 100 na uro, zdaj pa še le tu in tam kateri od nas "požene" to zadevico, ker nas preveč "zmatra" (ha,ha)! Cena je pa bila - ne vem več točno, mislim pa, da nekje 59.990 sit? Tu nekje, no! Galja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti