2. jan 2010 0:35
Težko. Najprej očistim s čistilom za okna, ali pa kar z mehko gobico s kapljico tekočine za ročno pranje posode. S tem odstranim maščobo. Šele na koncu uporabim čistilo za inox. Grrr.
Vanja
2. jan 2010 0:35
Težko. Najprej očistim s čistilom za okna, ali pa kar z mehko gobico s kapljico tekočine za ročno pranje posode. S tem odstranim maščobo. Šele na koncu uporabim čistilo za inox. Grrr.
Vanja
2. jan 2010 7:39
Ravno pred dnevi sem slišala prijateljico, da na koncu pobriše napo (tudi nerjaveča pločevina) s krpo, ki jo namoči v radensko. S tem ni lis. Res je imela lepo očiščeno - sama pa tega še nisem poskusila. Uporabila pa je čistilo ajax - bila zelo zadovoljna, ker učinkovito odstrani maščobo. Veronika Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 02. 2010 07:41
2. jan 2010 10:42
Jaz napo najprej očistim z razmaščevalcem. Obrišem z vodo, s krpo obrišem do suhega in na koncu pošpricam še s čistilom za steklo. nap je vedno čista brez lis. LP ! banana130
2. jan 2010 19:36
Če zamudim in se nabere več maščobe, za napo uporabim razmaščevalec. Razmaščeno umazanijo obrišem najprej z vileda gobico, na koncu pa še s krpo iz mikrovlaken. Običajno pa uporabljam kar vlažne kuhinjske krpice, ki so pakirane po 80 skupaj. Če se madeži še pojavljajo na tvoji napi, bi jaz uporabila še vileda krpo, ki jo drugače uporabljam za brisanje oken na suho. župca
2. jan 2010 22:14
Imam vprašanje. Kako bi lako očistila črne hlače, ki sem si jih napackala s tekočim pudrom. Našpricala sem jih že z rumenim Meglio, jih oprala, a so iz stroja prišle iste, kot sem jih dala noter. Torej umazane. Ali se jih da še nakakšen način rešiti?????? besy
3. jan 2010 19:35
Atic, jaz pa sem kupila v ETIS Ljubljana čudovito čistilo za napo. Ni važno koliko je na napi maščobe, čistilo nanasem na papirnato brisačo, samo z enim zamahom in napa se sveti - NEOBLANK DR.WEIGERT proizvajalec Neodisher uvoznik Miele d.o.o. Brodišče 15 Trzin. Upam, da ga še imajo, ker je kar nekaj let od mojega nakupa. pat
3. jan 2010 20:12
besy je napisal/a: |
a so iz stroja prišle iste, kot sem jih dala noter. besy |
Seveda so prišle iste, menda nisi pričakovala, da bodo neke druge????? Če so bile pa enake, pa ne vem. Vsaj mokre so bile, po moje.
No, pa šalo na stran. Škoda, ker si jih že oprala. Verjetno so se obarvani drobci zažrli v tkanino. Poskusi s šamponom za lase - najprej operi ročno, potem pa daj še v stroj.
lp
cervus
4. jan 2010 8:42
mejačka je napisal/a: |
kako do snežno belega bombažnega perila? (spodnje perilo, kihinjske cunje, rjuhe) mejačka |
neznan uporabnik
4. jan 2010 9:00
besy je napisal/a: a so iz stroja prišle iste, kot sem jih dala noter. besy Elaphus: Seveda so prišle iste, menda nisi pričakovala, da bodo neke druge????? Če so bile pa enake, pa ne vem. Vsaj mokre so bile, po moje. Hvala ze lep začetek dneva. Je veliko več vredno kot vsak nasvet. ajda66
4. jan 2010 10:57
Prva pomoč pri suhi in grobi koži na petah, da se najlonke ne trgajo: osušeno kožo zgladimo (zbrusimo) s finim smirkovim papirjem. Dobre so tudi tiste grobe pilce za nohte (ne kovinske). Sama sem si smirkov papir nalepila kar na eno ploščico, na eno stran bolj grob, na drugo bolj fin.
Še najbolje je, da to storimo po kopanju, ko se koža že osuši in otrdi in preden vtremo kremo.
Cila
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Svaljki z žajbljem