7. dec 2005 10:36
Glicerin se kupi v lekarni. jade
7. dec 2005 10:36
Glicerin se kupi v lekarni. jade
7. dec 2005 14:40
Če coca colatako zelo dobro čisti, se mi tudi malo svita, kaj vse lahko "počne" v našem organizmu, predvsem v jetrih...Tako kot pena za lase - enkrat mi je kapnila na krilo iz viskoze in je nastala luknja...Mamamia mamamia
7. dec 2005 15:17
Pa še ena o coca coli:preverjeno dobro se obnese pri zdravljenju driske(posebej pri mulariji).Samo toliko je ptrebno počakati,da mehurčki"izhlapijo". Bernarda
7. dec 2005 19:31
Še malo o coca coli: V mnogih državah ZDA cestne patrulje vozijo v avtomobilu dve galoni Coca-Cole za odstranitev madežev krvi na cestah po prometnih nesrečah. V skledo, napolnjeno s Coca-Colo, položite surov zrezek in poglejte čez dva dni - ga ni več!!!! Za čiščenje WC školjke: pločevinko Coca-Cole zlijte v školjko, pustite eno uro in izperite z vodo. Citronska kislina v Coca-Coli bo očistila madeže vodnega kamna. Za odstranjevanje rjastih madežev z avtomobila: zmečkano alu-folijo namočite v Coca-Colo in madež zdrgnite. Korozivni madeži na avtomobilskem akumulatorju: Pločevinko Coca-Cole zlijte preko akumulatorskih baterij in korozija bo izginila. Vse rjaste madeže boste očistili s krpo, namočeno v Coca-Colo, ki jo za nekaj minut položite na madež. Kako speči sočno pečenko: V pekač zlijete pločevinko Coca Cole, pečenko zavijete v alu folijo in pečete. 30 minut pred koncem peke odstranite folijo, pečenko prelijete s "sokom" in zlato rjavo zapečete. Odstranjevanje mastnih madežev: s Coca-Colo namočite oblačila, dodate detergent in operete v stroju. Coca Cola bo pomagala odstraniti mastne madeže. Če se v avtu rosijo stekla, jih premažete s Coca Colo. Pri nas je ne pijemo že kar nekaj let! levinja
7. dec 2005 21:11
Tole s Coca Colo je pa prav grozljivo. Še dobro, da pijem samo vodo. Suzi
7. dec 2005 21:18
O coca coli sem dala za prebrat otrokama.Upam da sem ju prepričala. Vesna Leben
8. dec 2005 7:14
Ali se s coca colo odstranijo tudi rjasti madeži na oblačilih (BELIH !!!) Pozdrav smrkolina
8. dec 2005 9:20
Domač vanilin sladkor pripravimo tako, da v posodo s sladkorjem dodamo vanilijev strok, potem pa posodo zapremo. Sladkor se bo tako navzel vanilijeve arome, rezultat pa je domač, naravni vanilin sladkor. urssula
9. dec 2005 23:48
Hi, prazni plastenki odstranimo pokrov in jo za 1min.damo v mikrovalovko na max. temperaturo,nakar jo preložimo kot robček.Zavzame občutno manj prostora v košu. Enako velja kdor ima kavni avtomat s paro,naj spusti paro vanjo. lp > siba
19. dec 2005 7:28
urssula je napisal/a: |
Domač vanilin sladkor pripravimo tako, da v posodo s sladkorjem dodamo vanilijev strok, potem pa posodo zapremo. Sladkor se bo tako navzel vanilijeve arome, rezultat pa je domač, naravni vanilin sladkor. urssula |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slana pita (Salty pie)
Jabolčne kremšnite