8. jan 2006 12:03
Če je bil tvoj brat že na kakšnem praznovanju Abrahama , ga bo bolj težko presnetiti. Jaz sem svojo sestro presenetila s kompletnim programom, ker ničesar ni pričakovala. Prvi dan smo ji dali samo šopek rož in majico z napisom. Je mislila, da je to za 50 let vse - smrk. Prizorišče smo okrasili z baloni in velikim transparentom. Šele naslednji dan je bilo pravo praznovanje. Oblekla sem se v Abrahama in uprizorila prisego. Ideje za tekst sem dobila s pomočjo tega foruma. Vsi ostali gostje so seveda pomagali. Krstili smo jo s slano vodo in res veliko kuhalnico. Nadeli smo ji lento, in ji podarili leseno torto. Je bil res hec, ko je ni mogla razrezati. Tudi s sekirico ni šlo, ha ha ha. Se še sedaj smejem, ko se spomnim. Poleg ostalih daril smo ji podarili tudi uokvirjeno sestavljanko (malo dela na računalniku-skeni in oblikovanje) slik iz različnih obdobij njenega življenja. Najboljša je bila tista, kjer ima 5 let, na sliki s torto s petimi svečkami. Praznovanje je bilo na prostem, taborili smo v šotorih od petka do nedelje, hrana pa vsa iz kotlička in z roštilja (fiš, bograč, ražnjiči, čevapčiči, kotleti in še kaj). Nepozabno, smeha veliko in čudovit spomin. Če te zanima kaj določenega, vprašaj, da ne bom preveč dolgovezila.