Zanima me, koliko časa preteče od trenutka, ko pošljemo recept do objave v bazi receptov.
lp Špela
Zanima me, koliko časa preteče od trenutka, ko pošljemo recept do objave v bazi receptov.
lp Špela
neznan uporabnik
25. sep 2001 19:50
Spoštovana Recepte se trudimo objaviti čim prej, včasih pa se malce zatakne, ko Marinka ni dosegljiva. To se je zgodilo tudi vašim receptom, ki bodo vsak trenutek objavljeni. Na splošno pa se trudimo, da so recepti objavljeni v 48 urah po prejemu. Pozdrav Jernej Urednik kulinarične Slovenijeneznan uporabnik
26. sep 2001 7:43
Hvala za odgovor. To me je zanimalo kar tako, ne zaradi mojih receptov. lp špela PS: Smo se že malo poboljšali in pošiljamo recepte v bazo in ne v forum.neznan uporabnik
26. sep 2001 8:23
Ja, v bazi se žal ne pojavijo takoj, je pa prednost, ker jih lahko lepo iščete itd. Jernej Urednik kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moje štručke
Sadne rezine s slivami