9. nov 2005 11:42
jernej je napisal/a: | ||
|
9. nov 2005 11:42
jernej je napisal/a: | ||
|
9. nov 2005 11:48
Jernej, mi postaja jasno, zakaj. veverica
9. nov 2005 11:54
Heh, heh, da vam dam en zanimiv primer, ki me je kar malo razjezil - 29. septembra v roku par minut je kar nekaj receptov za torte (samo taki s slikami - čebelica, poročna torta,...) dobilo po tekočem traku ocene 5 ali komentarje v stilu "car si", "ej tole pa je neki,svaka cast", "svaka cast.......obvladas sceno" ali "jernej obvladas" od ene in iste obiskovalke. tjas Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 09. nov 2005 11:54:39
9. nov 2005 12:02
Meni bi bilo zelo žal, če bi tiste luštne klobasice umaknili "Storitev" je narejena, delno funkcionira...dajmo se raje potruditi jo popraviti in dopolniti, ne pa ukiniti. Bojan
9. nov 2005 12:05
Pa saj imaš prav Bojan! Če nas je toliko, ki te ocene poštejemo, služijo svojemu namenu... sej če je pri receptu veliko enakih ocen, potem pa eden "fuša", tudi vemo, koliko je ura! tjas
9. nov 2005 12:08
Škoda da se odvija kuharski dvoboj ali milo za žajfo. l.p. Vesna Leben
9. nov 2005 12:14
Mah v sistem ocenjevanja je bilo dosti truda res vloženega. Jaz bi sicer rekel, da je tako kot z vsem, kar temelji na statistiki. Ko je ocen VELIKO, potem so bolj veljavne, kajne. Če je nekaj dobro tudi ena enka ne pokvari povprečja precej. Žal je ocen relativno malo. Bom naredil zdaj 2 varovali... Oceniš lahko šele 1 dan kasneje kot pride recept (tistih prvih 10 je najbolj na udaru raznih zafrkantov, ki prvič pridejo na KulSlo). Drugo pa bo, da boš lahko ocenil, če boš imel oddan vsaj en komentar, nič prej Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
9. nov 2005 12:15
tjas je napisal/a: |
Heh, heh, da vam dam en zanimiv primer, ki me je kar malo razjezil - 29. septembra v roku par minut je kar nekaj receptov za torte (samo taki s slikami - čebelica, poročna torta,...) dobilo po tekočem traku ocene 5 ali komentarje v stilu "car si", "ej tole pa je neki,svaka cast", "svaka cast.......obvladas sceno" ali "jernej obvladas" od ene in iste obiskovalke. tjas Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 09. nov 2005 11:54:39 |
9. nov 2005 12:17
Je, pod receptom za ribezovo torto s skuto - tisto iz revije Dober tek, kjer si ti naveden kot avtor! - sem en tečnež, poklicna deformacija tjas
9. nov 2005 12:18
tjas je napisal/a: |
Je, pod receptom za ribezovo torto s skuto - tisto iz revije Dober tek, kjer si ti naveden kot avtor! - sem en tečnež, poklicna deformacija tjas |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Lazanja iz palačink