Anketa

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

tema odprta - 7. nov 2005 11:41 | ogledi: 1.492 | odgovori: 3

Ankete na kulinarični sloveniji so zelo zanimive,še bolj pa rezultati.

Že nekaj časa razmišljam kako bi odgovorila na tekočo anketo, kdo je boljši kuhar?

Sem jaz, kakšna stvar mi zelo dobro uspe, posebno s pomočjo receptov v bazi, drugače pa zelo dobro kuha tudi moja mami, saj veste, da mame ponavadi naboljše skuhajo. Tudi moževa mama je prava umetnica v kuhanju in zelo veliko sem se naučila od nje? Oči se spravi bolj poredko v kuhinjo in takrat naredi s pomočjo kuharice zelo dobro kosilo (njegova specialiteta so sarme). Torej za koga naj glasujem? Za vse?

Lp,

marelica

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

7. nov 2005 12:00

Hm, pri tebi je tako kot pri nas. Obe mami sta super kuharici, pa meni gre dobro od rok, tudi mož bi kaj znal pripravit za tekmovanje. Ampak mi imamo še svaka, ki je tak mojster, da nas z malo truda spravi v koš. Za koga naj potem glasujem jaz? Mamamia mamamia

Nelly  

član od: 29.10.2003

sporočila: 264

7. nov 2005 16:24

Hja, če bi bili dodani še dve možnosti (1. drug družinski član ali 2. težko se odločim), bi tudi jaz glasovala. Morebiti pa ne bi bilo napak, če bi lahko izbrali kar več družinskih članov! Kuha pa tako tisti, ki ima več časa in veselja za to delo! Nelly

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

7. nov 2005 16:35

Jah, res... Ampak zdaj ne moremo več dodati, bi bilo krivično za vse ostale Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti