Odločila sem se,da poiskusim z dieto ločevanja živil,oziroma,kombiniranja,pa me zanima,če mi lahko kdo napiše,katera živila spadajo med nevtralna,katera med beljakovine in katera med oglj,hidrate.
Temo je spremenil(a) špela dne 06. nov 2005 12:04:28
Odločila sem se,da poiskusim z dieto ločevanja živil,oziroma,kombiniranja,pa me zanima,če mi lahko kdo napiše,katera živila spadajo med nevtralna,katera med beljakovine in katera med oglj,hidrate.
Temo je spremenil(a) špela dne 06. nov 2005 12:04:28
6. nov 2005 13:01
Če malo pobrskaš po forumu nazaj, boš našla link do ene razpredelnice, kjer o vseh živilih piše vse. Mogoče ti bo celo kdo s foruma olajšal delo, ali pogledaš na poseben forum o zdraviprehrani. Dekelta, ki si tam ena drugi nudijo pomoč, vedo veliko o tem in ti bodo gotovo z veseljem svetovala. Pozdrav in uspešno prehranjevanje,Mamamia mamamia
6. nov 2005 15:52
Špela, pojdi na www.mojplanet.com/dieta in klikni levo na Prehranjevalni ciklus... Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 06. nov 2005 15:54:41
14. okt 2007 22:01
Živjo Špela, Komaj zdaj sem zasledila tole vprašanje (samo nekaj let prepozno!), pa me zanima, če še potrebuješ tabelo - po vsej verjetnosti si jo tudi ti nekje našla... Alenka Alenka Kovač
17. okt 2007 18:29
Špela, ponovno lepim link, kjer najdeš o ločevalni in drugih dietah še in še... http://www.box.net/shared/qac972g7sr KristalkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Evitine Jakobove pokrovače