29. okt 2007 15:48
Prav danes sem se drugič lotila Potopljeni in rešeni. Napisal jo je Primo Levi. Super knjiga o nacizmu in taboriščih. Težka in resnična, ampak tudi take moramo brat. lp spagon
29. okt 2007 15:48
Prav danes sem se drugič lotila Potopljeni in rešeni. Napisal jo je Primo Levi. Super knjiga o nacizmu in taboriščih. Težka in resnična, ampak tudi take moramo brat. lp spagon
29. okt 2007 15:51
Spagon: hvala za namig. Prima Levija poznam kot avtorja cudovite knjige Periodni sistem. lp, proxima
29. okt 2007 16:24
ravnokar prebrala Caldwell, Ian, Thomason, Dustin: Pravilo štirih. v branju Seierstad, Asne: Knjigarnar iz Kabula. prva za ljubitelje zgodovine (renesansa), druga za ljubitelje sodobnih vsebin. mimika
29. okt 2007 16:56
jaz sem trenutno na zgodovinskih romanih Muriel Romana: Marco Polo-trilogija, pa Mineko Iwasaki: Jaz, gejša, v poletnih mesecih pa še D:Defoe: Zgodbe in prigode znamenite Moll Flanders-se mi zdi, pa A:Dumas: Dama s kamelijami-da gremo nazaj malo na pozabljene pustolovske romane, malo klasike ne škodi jaz mam za branje rada kaj bolj lahkotnega, zgodovinske romane, pustolovske ..., ker mam že na študiju dovol psihološko, teoloških vsebin krokodilček krokodilček
30. okt 2007 20:17
Sem bila na bolniški, ker je bil bolan otrok. Kadar ima vročino, samo spi. In tako sem imela časa na pretek. Vsak dan je bilo kompletno kosilo, z juho in sladico. Vse sem zlikala, vse luknje zašila, vse pospravila. In potem sem brala... Gaby Hauptman: Samo mrtev moški je dober moški in Laž v postelji (ta je sploh super). Helen Fielding: Prebujna domišljija Olivie Joules Pesnica
31. okt 2007 6:14
Sem malo brisala prah, pa sem dobila v roke Kozlovsko sodbo v Visnji Gori...,zelo aktualna se po toliko letih, politiki bi jo sploh morali se enkrat prebrat! Mi je polepsala siv,neprijeten dan ,hi hi! lucka
31. okt 2007 20:13
Joj, dobro da si me spomnila na prah! Bom spet izbrskala Butalce. slepakura
31. okt 2007 21:16
Renata Ažman: Depra Močno priporočam vsem, ki jih zanima kaj več o depresiji. Pa ne s stališča zdravnikov, ampak izkušnja iz prve roke, saj je tudi Renata imela depresijo. Prebereš to knjigo in laže razumeš ljudi, ki se borijo s to boleznijo. sara
2. nov 2007 15:06
Kate Mose - Labirint. Hudo! vanjatajnsek
2. nov 2007 15:49
Jaz pa trenutno požiram kriminalke:Donna Leone, Patricia Cornwell, James Patterson, Heining Mankele,Michael Connelly... Zakon je pa John Grisham, samo prepočasi piše.Prebrala sem vse, kar se dobi v naši knjižnici.SUPER! jezekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Bučni pire iz rumene buče