23. avg 2007 8:09
sterkuš je napisal/a: |
Jaz sem brala knjigo od Romane Berni Ljubezen ni le beseda,ampak mi je ni uspelo prebrati do konca,saj mi jo je sin po pomoti vrnil v knjižnico.Zanima me če jo je kdo prebral in mi zaupa konec knjige.
LP sterkuš |
Hmm, kak je že blo... Punca (ne spomnim se imena glavne junakinje) je šla nazaj v Avstralijo, potem pa se je njihovo družinsko podjetje odločilo za posel v Sloveniji in seveda je k sodelovanju na vsak način želela vključiti Nika (al kak je že ime bratu od tiste punce, ki jo spozna na začetku knjige). Vendar se on na vsak način brani tega sodelovanja. In potem ji vseeno ga uspe pregovorit in začne se zelo težavno sodelovanje, saj on celo želi prekiniti vse skupaj. Ves čas jo Nik zaničuje in ponižuje in daje vtis, da je ne prenese. V zadnjem poglavju knjige pa se ji le izpove, da jo je imel že od vsega začetka močno rad, vendar jo je po drugi strani zaničeval, ker je razdrla zaroko njene sestre. Zato se je tudi igral z njo igrice, da mu je všeč, vendar se je tako kot ona tudi sam zaljubil vanjo. Happy end torej.
Sterkuš še enkrat v knjižnjico! Konec je pač najslajši.
Klea