27. feb 2007 17:52
Začela C. Bin Ladin: Kraljevina izza tančice. Knjiga, ki je že nekaj časa "na sceni", a sem v knjižnici šele zdaj prišla do nje. Sicer sem pa končala s knjigo S. Nassh: Laži malih žensk. Neko srednje branje, nič posebnega. sila
27. feb 2007 17:52
Začela C. Bin Ladin: Kraljevina izza tančice. Knjiga, ki je že nekaj časa "na sceni", a sem v knjižnici šele zdaj prišla do nje. Sicer sem pa končala s knjigo S. Nassh: Laži malih žensk. Neko srednje branje, nič posebnega. sila
27. feb 2007 18:17
Malo pozno ampak sem prišla do Da Vincijeve šifre. Zelo me moti, ker sem gledala film, - nad katerim sem bila popolnoma razočarana. Ne vem če bom uspela prebrati do konca. Suzi
27. feb 2007 22:39
Paul Auster: Knjiga iluzij Tony Parsons: Moški in fant limonca26
28. feb 2007 6:55
Po dolgem času sem ponovno prebrala ; Leo F. Buscaligia ŽIVIMO. LJUBIMO IN SE UČIMO
Res vredna večkratnega branja in jo toplo priporočam predvsem mladim staršem in prosvetnim delavcem. No, tudi ostali bo jo verjetno z užitkom brali.
kobra 1
1. mar 2007 18:21
Prebrala,Rojena iz tvojega življenja.Lepa zgodba ,samo konec je žalosten,tako da me je spravil v jok. lp goga
2. mar 2007 12:27
Kdo pa je napisal: Le kako ji to uspe? in Trije v postelji? katti
2. mar 2007 12:28
Allison Pearson in Carmen Reid. Blanchy
2. mar 2007 12:29
Pravkar prebrala Trije v postelji, sedaj pa berem dr.Aruna Simbol notranje luči Kyara
2. mar 2007 12:42
Priporočam Sento,ne vem avtorja. ena mš
2. mar 2007 12:43
Hvala kattiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Kraljevska jajčka s holandsko omako