29. okt 2006 14:55
Ne paše v temo, vendar priporočam, v današnji sobotni prilogi dela intervju z R. Gray in R. Rogers iz River Cafe-ja. ežoj
29. okt 2006 14:55
Ne paše v temo, vendar priporočam, v današnji sobotni prilogi dela intervju z R. Gray in R. Rogers iz River Cafe-ja. ežoj
31. okt 2006 23:22
Prejšnji tedn sn na brzino prebrala tanko knjigico: Franjo Frančič - Sovraštvo Zaj pa čitam: Susanna Tamaro - Pojdi, kamor te vodi srce. Obadve vam priporočam, sploh tistim, ki mate radi ljubezn - takšno ali drugačno. tumpika
1. nov 2006 17:31
Odgovor klavdijib Žepne izdaje srednješolskega branja izhajajo tedensko (Delo). Dobiš jih v trafikah ali pa naročiš preko osebe, ki ima naročeno Delo.
1. nov 2006 18:29
My spy od Christine Skye. Pred tem sem pa požrla zbirko Romantika. Loni Makaroni
2. nov 2006 8:38
Robert Ron-Obljubi mi večnost,napeta zgodba do konca knjige-malo vleče na krimi andreja č.
3. nov 2006 17:52
Najlepše pravljice - ne se mi smejat, prosim! Jo berem nečakinji, pa še jaz uživam zraven tristo na uro! LP cervus
3. nov 2006 21:53
hehehehe,elaphus,mi pa trenutno beremo Sto ugank,čisto po hčerini izbiri! LP ela
4. nov 2006 7:21
Začela Bell de Jour - Intimni dnevnik londonske prostitutke in zaradi nje na sredi nehala Pilotovo ženo Tina
4. nov 2006 10:20
Og MANDINO: Možnosr izbire, NAJVEČJI ČUDEŽ V ŽIVLJENJU, DVANAJSTI ANGEL (poučno branje ) buča
4. nov 2006 12:17
Med odmori za računalnikom: Bela masajka. Pred spanjem: Bukowski: Ženske. ivonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom