29. jul 2015 7:45
Henryk Sienkiewicz- Quo Vadis
J.K.Rowling- Harry Potter in Ognjeni kelih
Eugen Kogon- Država SS-a
29. jul 2015 7:45
Henryk Sienkiewicz- Quo Vadis
J.K.Rowling- Harry Potter in Ognjeni kelih
Eugen Kogon- Država SS-a
29. jul 2015 9:23
Ooooo, moj Brandič.... če te nihče ni pogrešal tule.... jaz sem te, močno
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
29. jul 2015 10:54
Čisto po naključju (najbolj neumen kmet ima najdebelejši krompir) sem se dokopala do tretje knjige Kate Queen Gospodarica Rima (prejšnji dve - Hčere Rima, Ljubica Rima). Pri 35. stopinjah v senci kar paše 
Lp
cervus
29. jul 2015 14:21
Kje pa si, da je 35 stopinj v senci? Uživaj v svoji bralni strasti.
naor
29. jul 2015 17:03
Ultrablues (Rugelj, Videmšek, Gombač)in Bela dama (J. K. Praprotnik)
(in srečna, če mi uspe 5x na teden preteči 5 km)
marjja
29. jul 2015 21:58
Ivan Sivec: Sneg v maju
mopsika
29. jul 2015 22:08
naor je napisal/a: |
Kje pa si, da je 35 stopinj v senci? Uživaj v svoji bralni strasti.
|
Ja, naor,, saj imaš prav, zdaj je znosnih 32. Ampak brati sem pričela, ko so zunaj še razsajale sedemke in osemke za trojko. Pri mali slani luži sem
Lp
cervus
29. jul 2015 22:09
Aja, hvala, uživam pa res. Kolikor malo v temperaturi, toliko več v knjigi ;-)
Lp
cervus
29. jul 2015 23:07
proxima je napisal/a: |
Ti kar mirno beri počasi; serija je po kronologiji prequel od Red Dragon (temu sledi The Silence of the Lambs in šele tej Hannibal), po vsem ostalem pa razen mrkega pogleda in na žvečenje keramičnih ploščic spominjajočega akcenta Madsa Mikkelsena (ki je sicer za moj okus nadvse žlahten igralec, ampak očitno je tudi njemu zmanjkalo denarja za položnice in je moral podpisat tisto, kar so mu ponudili) nima kaj dosti soli, vsekakor pa skoraj nič skupnega s kultnim Hannibalom the Cannibalom iz The SotL. lp, proxima |
Ja, saj serija me bo počakala, čeprav sem na vezi s kolegico, ki gleda serijo in v te sezoni, ki se zdej predvaja, se je že nekaj dogajalo, kar berem jaz. Drugače pa meni je zelo na mestu Mads za tole vlogo, boljšega ne bi mogli najti. Sem pa gledala triler za tega Red dragon (zgolj zaradi kolegice),... in mi ni všeč igralec, ker je preveč "normalen" :P
Skratka... Sedaj grem na dopust in sem si sposodila še Analfabetko, Ime rože, Od Terrya Pratchetta sem si sposodila Tri vešče, ter vzela sem si še od moje priljubljene pisateljice Tess Gerritsen Klub mefisto...
Bomo vidli, kako mi bojo všeč knjige, sem si pa letos kar pester in zelo raznolik kupček izbrala za brat :)
Duracell
30. jul 2015 19:41
Dolgo nisem nič brala, ker mi zvezde niso bile naklonjene...
Danes začnem: Katarinin hrib - Jasna Šebjanič Pupis....
zbirka žalostnih in prepričljivih zgodb otrok, včasih tudi s srečnim koncem, največkrat pa ne...
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Pistacijeve rolice