29. maj 2015 16:08
Rafik Schami: Mračna plat ljubezni
bezi
29. maj 2015 16:08
Rafik Schami: Mračna plat ljubezni
bezi
29. maj 2015 22:51
Ivan Sivec: Pesem njenih zvonov.
mopsika
30. maj 2015 13:45
Evo, Ken Follet me je tako pritegnil, da sem prebrala še Ključ za Rebeko in trenutno berem še Iglo, prinesla pa sem si še prvi del trilogije Stoletje: Propad velikanov. Ta je zelo debela in mislim, da bom rabila kaka 2 tedna, da ob večerih prerinem skozi.
Kot sem že napisala, so prve tri knjige (Kavke, Ključ.. in Igla) umeščene v čas med drugo svetovno vojno (kar načeloma v preteklosti nisem rada prebirala), so pa napisane tako izvrstno, da ne izpustim niti enega odstavka, kar se mi včasih zgodi med prebiranjem kakih bolj dolgoveznih čtiv - predvsem ruskih pisateljev.
BABI 2+2
31. maj 2015 15:40
Victoria Holt: Nevesta.
mopsika
31. maj 2015 18:39
Zadnje čase malo berem, ampak uspelo mi je prebrati:
Sherry Argov - Zakaj moški ljubijo mrhe...
Bom kar prepisala vsebino, ki me je pritegnila v to branje...
Mrhe niso zadirčne tečnobe ali agresivne domine, so mehke, tople in ženstvene...od cmeravih žensk predpražnikov pa se razlikujejo po neuklonjivem samospoštovanju. So ženske s pokončno hrbtenico, ki ne dovolijo, da bi kdo z njimi ravnal nespoštljivo. In veste kaj?
Moški jih obožujejo!!!
Najprivlačnejša lastnost tega priročnika je dostojanstvo.
In seveda - drugi vas bodo spoštovali in ljubili toliko, kot se spoštujete sami ... Pa saj to že veste...
Če bo koga ta opis pritegnil v branje tako, kot je mene, upam, da vam ne bo žal...
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
1. jun 2015 22:19
Trenutno berem knjige slovenske pisateljice Terezije Justinek.Prebrala sem Otroci mihejeve jase-Prihod na Planino,Urška ter Kmetica.Upam,da bodo v knjižnici imeli še ostale knjige predvsem Otroci mihejeve jase- Vrnitev na Planino.Knjige me tako pritegnejo,da berem dolgo v noč.
chappy
2. jun 2015 7:47
Rabim pomoč mojih knjižnih moljev
Iščem roman s tematiko 2.sv vojne ter ščepcem misticizma. V glavi imam napet roman, poln intrig, WAFFEN SS run, ter njihovega centra (grad Wewelsburg),kjer so imeli svojo lastno dvorano z okroglo mizo ter dvanajstimi stoli....
Vam pade kaj na pamet? Pa vsekakor je lahko fikcija in se lahko dogaja po letu 1945 oz. je izmišljena tema...
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
2. jun 2015 8:18
MBrando je napisal/a: |
Iščem roman s tematiko 2.sv vojne ter ščepcem misticizma. |
Ne vidim nobenega misticizma v 2. svetovni vojni.
rimljanka
2. jun 2015 8:35
rimljanka je napisal/a: | ||
Ne vidim nobenega misticizma v 2. svetovni vojni.
|
2. jun 2015 13:15
MBrando, žel mi je, ampak ne štekaš moje pripombe.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoče piščančje perutničke
Ploščati špageti z morskimi sadeži