12. nov 2014 14:13
Videmšek, Rugelj, Gombač - Ultrablues
bezi
12. nov 2014 14:13
Videmšek, Rugelj, Gombač - Ultrablues
bezi
13. nov 2014 16:25
Charlotte Link - Vrtnarica z Guernseya
Dobro, neodložljivo branje.
limonca26
13. nov 2014 18:42
Trenutno berem Tudi princi na belem konju razočarajo. Dobra, taka življenska.
buča
13. nov 2014 20:01
Nicholas Sparks: POROKA
nadaljevanje Beležnice, poroči se Noahova vnukinja. zelooooo berljivo, primerno branje za deževne dneve
http://felix.si/zenski-romani/10314-poroka-ze
nekaj posebnega pa je knjiga STARA PAJKOVKA. vsebina na spletnih straneh je prikazana zelo nedorečeno, meni zelo neprivlačno. priporočila mi jo je knjižničarka, ko sem rekla, da sem naveličana ljubezenskih romanov, ki so vsi enaki. ta zgodba je res nekaj več. priporočam.
15. nov 2014 18:01
Ravnokar sem prebrala triler z naslovom Igra, ki jo je napisal Anders de la Motte. Za vse ljubitelje te zvrsti je to orava poslastica.
Fora
20. nov 2014 17:25
Jonas Jonasson: Stoletnik, ki je skočil....
Zanimiva knjiga, polna zapletov in seveda hudomušnih razpletov, preskakovanja v preteklost pa nazaj. Lahkotno branje.
Pravkar posnet tudi film.
181604
20. nov 2014 19:33
Sem pri koncu Cheryl Strayed: DIVJA- navdušena, jo bo prehitro konec,
o ženski, ki je prehodila Pacifiško gorsko pot, noro, priporočam.
tabu
24. nov 2014 5:37
tburgar je napisal/a: |
Sem pri koncu Cheryl Strayed: DIVJA- navdušena, jo bo prehitro konec, o ženski, ki je prehodila Pacifiško gorsko pot, noro, priporočam.
|
24. nov 2014 15:37
tburgar je napisal/a: |
Sem pri koncu Cheryl Strayed: DIVJA- navdušena, jo bo prehitro konec, o ženski, ki je prehodila Pacifiško gorsko pot, noro, priporočam.
|
Tole bo moja naslednja, sigurno... ko dokončam:
Robin S. Sharma - Svetnik, deskar in direktorica...
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
24. nov 2014 17:12
Danes 3x prebrala ta članek, res je dober:
http://www.delo.si/sobotna/rop-vsem-na-oceh.html
Sicer pa berem avtobiografsko Brain on fire mlade ameriške novinarke Susannah Cahalan, kjer opisuje svojo nekajmesečno epizodo psihoze ter postopno ozdravljenje (odkrili so, da gre za redko, pred kratkim odkrito avtoimuno bolezen, kjer je možno vzročno zdravljenje). Zanimivo.
perpetuaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Jugoslovenka