28. avg 2014 21:22
Arto Paasilinna: Tuleči mlinar- hudomušno trpka pripoved o dobrodušnem posebnežu, ki ga vaška okolica izloči; o človeški zlobi, ki nima meja.
28. avg 2014 21:22
Arto Paasilinna: Tuleči mlinar- hudomušno trpka pripoved o dobrodušnem posebnežu, ki ga vaška okolica izloči; o človeški zlobi, ki nima meja.
29. avg 2014 6:48
Talele DIVJA...o ti maaaaaater. Da dol padeš. 3 dni v moji lasti, pa že končujem!?!?!? AAAAAAAAA
Super je in jo res priporočam.
Takoj za njo, pa me že čaka nov primer komišarija Perkota; Skrivnost turkizne meduze
3. sep 2014 19:18
Vuh, to pa je triler! Z vse ljubitelje zvrsti: Chris Carter, Umori v živo.
Fora
4. sep 2014 14:39
MBrando je napisal/a: |
Talele DIVJA...o ti maaaaaater. Da dol padeš. 3 dni v moji lasti, pa že končujem!?!?!? AAAAAAAAA
|
Meni je b ila tudi všeč in sem s privoščila malo stikanja po internetu - sem pogledala vse njene postaje. Poskusi, ne bo ti žal.
nola
5. sep 2014 14:16
M. Osredkar: Umor v Šmihelski vasi.
Še en primer dobre slovenske kriminalke ( čeprav ne tako kot komisar Perko....)
Sem se že prav na začetku nasmejala, ko najdejeo umorjenega v solariju in avtorica napiše, da je bil "srednje do dobro zapečen"... in duhovitih vmesnih misli in stavkov je ničkoliko.
anaboleyn
5. sep 2014 14:52
Prebrala sem biografijo Borisa Cavazze - priporočam!!!
testeninca
5. sep 2014 19:15
Prebrala kamor te vleče srce. Dobra, dogaja pa se v Avstraliji. Sedaj pa berem Dekle na pečini, tudi fajn, zelo berljiva.
buča
7. sep 2014 20:04
Prebrala sem ganljivo pripoved o druzini, ki se sreca z boleznijo ki redko komu prizanese, rakom. Avtorica Jane Green, Obljuba dela dolg.
Fora
7. sep 2014 20:21
Če se vam da brat o omenjeni temi, priporočam Gersonovo terapijo...
8. sep 2014 21:10
Vohunski triler "The Janus Man" Colin-a Forbesa-a. Cas hladne vojne, berlinski zid, napetost med vzhodnim in zahodnim blokom, tajni agenti in tajne sluzbe, ... vesela sem da sem knjigi dala priloznost ker me knjige s tovrstnimi temami puscajo hladne. Napeto napisano, kratkocasno, vrze te v ne tako oddaljeno obdobje zgodovine, katerega se nas velika vecina se kako dobro spominja.
svenskaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
Raca z rezanci na azijski način