28. jan 2014 11:48
Trenutno nič ne berem, razmišljam pa, kje naj najdem neko strokovno literaturo:
Kako vzpodbuditi človeka, ki "peglanja" ne ljubi, spodbuditi, da bi v tem delu užival?
babka1951
28. jan 2014 11:48
Trenutno nič ne berem, razmišljam pa, kje naj najdem neko strokovno literaturo:
Kako vzpodbuditi človeka, ki "peglanja" ne ljubi, spodbuditi, da bi v tem delu užival?
babka1951
28. jan 2014 14:56
Babka, ko tako knjigo odkriješ, takoj javi-nujno potrebna! Sicer pa končala z branjem Jutro v barvi sivke-luštno, lahkotno.
branka
28. jan 2014 18:08
Haruki Murakami: O čem govorim, ko govorim o teku
Samo Rugelj: Delaj, teci, živi
Oboje prebrano na en mah.
28. jan 2014 22:33
Pravkar prebrano: Betty Mahmoody - Ne dam svojega otroka.
Film zelo poenostavljena senca knjige same.
181604
29. jan 2014 11:55
Ravnokar prebrala: Polona Škrinjar- Križev pot Elze Kociper Roman, predstavlja preprosto življenje uboge Elze, ki na koncu tragično konča!
Zdaj pa berem:Tone Partljič- Hvala vam, bogovi za te blodnje V knjigi opisuje svoje življenje, od rane mladosti naprej!
kvačkarica
30. jan 2014 9:42
Prebrala M.L. Stedman: Luč sredi morja.
Prvenec avstralske avtorice. Je eden najbolj branih romanov leta 2012. Govori o življenju svetilničarja in njegove žene na oddaljenem samotnem otoku. Usodnja odločitev, ko naplavi čoln z mrtvim moškim in živim dojenčkom, za vedno spremeni njuno življenje.
Priporočam!
Veronika
30. jan 2014 11:49
No "peglanje" je uspelo, brez strokovnih navodil
Danes začetek branja: Prosim, pazi na mamo - Kjung Suk Šin
Ne pozabimo v življenju na dragocene ljudi, ne se šele ob izgubi zavedati, koliko so nam pomenili
babka1951
30. jan 2014 12:28
tatam je napisal/a: |
Čaka me Sulejman veličastni.Je katera brala to knjigo? Nisem gledala niti dela nadaljevanke in me zanima kakšna je! |
Sem vidla zadnjič opis v Bukli in me je pritegnil. Nadaljevanko sem ujela le med preklapljanjem in kolikor vem, je trajala vsaj pol leta, tako da je bila gotovo razvlečena do amena. Niti ne vem, a je zgodba ista ali ju povezuje samo isti naslov in okolje. Kakorkoli, knjiga tudi mene mika.
Kathryn Stockett - Služkinje: fletna, berljiva v nulo; zanimiva mi je tematika rasne segregacije v ZDA, tule še podkrepljena z bojem za ženske pravice. Zdaj si bom pa privoščila še film.
Trenutno se pa, khm, mučim s Pokapuško od Hugha Laurieja. Ne vem, zakaj točno vztrajam, ker običajno ne, kot da bi se bala, da bom nekaj zamudila. Neki podobnega kot pri Housu - ravno toliko mi je šel na živce, da sem ga sem in tja gledala. S tole knjigo je pa isto. Preveč mi bega, nekaj se ful trudi, na momente mu uspe, enostavno mi zgodba ne teče in se stalno lovim, kdo je kdo in s kom in kaj.
Sporočilo je spremenil(a) rag_doll dne 30. 2014 21:58
2. feb 2014 12:33
Rachel Naomi Remen: Blagoslovi starega očeta.
spodbeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Galette z zelenjavo
Ribja juha s testeninami