21. dec 2013 0:59
Na hitro: Erich Kästner, Drei Männer im Schnee, Jerome Jerome, trije możje v čolnu, da o psu niti ne govorim.
Vanja
21. dec 2013 0:59
Na hitro: Erich Kästner, Drei Männer im Schnee, Jerome Jerome, trije możje v čolnu, da o psu niti ne govorim.
Vanja
21. dec 2013 9:30
Tilenboc: si prebrala mogoče Tommy Jana: Popolni idiot.
Jaz sem se ob knjigi zelo nasmejala!
21. dec 2013 12:48
O hvala vama za predloge, sem že rezervirala
tilenboc
22. dec 2013 23:24
Za tilenboc : "Zadnji kmečki punt", avtor Janez Zupan.
janko1
27. dec 2013 14:11
V teh praznikih sem prebrala dve knjigi, ki ti res ogrejeta srce: Gill Lewis, Vrnila se bo in Sharon E.Mckay, Nevihta nad Kandaharjem. Priporočam, saj prav pašeta v tale čas.
neny111
27. dec 2013 18:41
A. Miller: Potovanje v kamnito deželo (razmišljujoča, poetični jezik, primeren dvoumni naslov)
29. dec 2013 13:46
Trenutno berem Verdana Rudan: Črnci v Firencah in se zraven smejim, čeprav v bistvu ni smešno, je pa na tak izviren način napisana. Dogajanje na Hrvaškem po vojni, pogled na življenje skozi oči komaj oplojenih dvojčkov, none, babice, mame ...
Aja
29. dec 2013 14:27
Pravkar prebrala: Preden umrem (Jenny Downham)
16-letna Tessa ima le dve možnosti - ali se zavije v odeje in nadaljuje z umiranjem ali se loti svojega seznama in nadaljuje z življenjem, kolikor ji ga je še ostalo.
Noemi
29. dec 2013 16:56
Amin Maalouf: Samarkand
Če mislite, da Omar Hajam ne more nastopati v romanu, ki ti jemlje dih, obvezno preberite.
Sonja
1. jan 2014 18:56
Berem Papežinja Ivana.
Zanimiv zgodovinski roman, za katerega se še vedno ne ve, ali sloni le na legendi, ali je bilo tudi kaj res. Zanimivo branje.
VeronikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vitlof s sirom
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin