28. maj 2013 17:06
Philipa Carr..Hčere Anglije...
lp goga
28. maj 2013 17:06
Philipa Carr..Hčere Anglije...
lp goga
29. maj 2013 10:54
Yann Martel: Pijevo življenje.
Uly
29. maj 2013 13:26
Nika Maj: Kličejo me Cigan
JJ
29. maj 2013 19:22
Končala Dan Brown: Izgubljeni simbol. Kar zanimivo branje.
situla
29. maj 2013 19:44
Skrivno življenje čebel - Sue Monk Kidd. Zanimiv roman, priporočam.
RozaRoza
30. maj 2013 18:53
Končala Rojena iz tvojega življenja (Jodi Picoult), zgodba, ki ti da misliti, na koncu pa še te v jok spravi.
Zaradi tega sem morala prebrati nekaj lahkotnega, in sicer Fantazija (Sandra Brown). Knjigo sem prebrala v dveh dneh in je čisto navadna bolj kratka ljubezenska zgodbica, ki te samo malo razbremeni. Takšno je vsaj moje mnenje.
Zdaj se pa bom lotila Dekle z mandolino (Prežihov Voranc) za Bralno značko za odrasle. Gre za zbirko njegovih novel in črtic. Me prav zanima, kako bo mi to šlo v branje.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
30. maj 2013 19:21
Trenutno v roki Ekstra deviško, na seznamu (kupčku ob postelji) čakajo še Suši za začetnike (M. Keyes), Hočem te nazaj (J. Costello) in Vsiljivka (S. Kinsella).
Sunny09
30. maj 2013 19:57
mojezlato je napisal/a: |
Končala Rojena iz tvojega življenja (Jodi Picoult), zgodba, ki ti da misliti, na koncu pa še te v jok spravi. Zaradi tega sem morala prebrati nekaj lahkotnega, in sicer Fantazija (Sandra Brown). Knjigo sem prebrala v dveh dneh in je čisto navadna bolj kratka ljubezenska zgodbica, ki te samo malo razbremeni. Takšno je vsaj moje mnenje. Zdaj se pa bom lotila Dekle z mandolino (Prežihov Voranc) za Bralno značko za odrasle. Gre za zbirko njegovih novel in črtic. Me prav zanima, kako bo mi to šlo v branje.
|
Sigurno ti bo šlo. Lepo, da beremo tudi slovenske avtorje. Ko sem bila mlajša sem ga požirala. Ljubiš njegove knjige, ostanejo ti vedno v srcu. Je zelo berljiv in pri vsaki knjigi čutiš cmok v grlu.
Suzi
30. maj 2013 22:50
Prebrala, Dekle ki bi rado bilo nekje drugje,Edvina Fliserja.Pisatelj zna presenetiti,z bujno domišljijo, le kje dobi vse te navdihe? No ja, zato so pa pisatelji mar ne?
adalbert
31. maj 2013 6:01
Donna Leon in Brunettijev ČETRTI PRIMER kateri me čaka v knjižnici!!. Just can't get enough
Po "čajanki" knjižnega kluba v spremljavi slastnega ČOKO VEGANSKEGA peciva (zelo zelo dobro je to naredila naša veganska knjižničarka. Težka prava čokolada, oreščki, sadje. NJAM. Zdravo, to pa to!) sem končno razumel in dojel določene segmente v knjigi UPANJE od madam TONI.
Sedaj pa v akcijo z novo, meni osebno pisano na kožo veliko zanimivejšo vsebino;
Babnik, Gabriela: Sušna doba
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Skutna pita
Fokača s paradižnikom in timijanom