23. apr 2013 9:21
Sonja Merljak Zdovc - Njeni tujci. Luštno, vsakdanje dogajanje mlade novinarke na specializaciji v ZDA.
Zvončica
23. apr 2013 9:21
Sonja Merljak Zdovc - Njeni tujci. Luštno, vsakdanje dogajanje mlade novinarke na specializaciji v ZDA.
Zvončica
23. apr 2013 9:53
Stephen King: Buick 8. Čisto v njegovem stilu; ZF, ki je ne moreš odložit.
Uly
23. apr 2013 15:15
Thea86 je napisal/a: |
Po nakupu Kindla, se seznam knjig, ki jih želim prebrati hitro daljša! Pa vse nesem povsod s seboj! :) V fazi branja je zbirka The southern vampire mysteries - podlaga za tv serijo True blood. Bere se super!
|
a ni kindl super zadevca? jst ga imam že praktično 4 leta in sem fuuul zadovoljna. prav zaljubljena sem vanj!! prvi mi je enkrat ponesreči padel po tleh in sem še isti dan naročila novega
Mamka Bršljanka
23. apr 2013 16:13
Sebastian Fitzek - Drobec
Elizabeth Gilbert - Za vedno
Nedavno sem nekje na kul-slo zasledila, da je možno v knjižnici preverit za pet let,koliko knjig si si izposodil.In sem preverila. 565 knjig je na spisku.
dari
23. apr 2013 17:29
Ti pa popravljaš slovensko povprečje.Pridna!
naor
23. apr 2013 18:10
Ja, že od kar znam čitat sem knjižni molj.Sicer pa mislim,da me marsikdo preseže.
dari
23. apr 2013 19:27
S-K-R-I-V-N-O-S-T: L. Marie Adeline
Binko83
24. apr 2013 21:39
Trenutno berem Kačji pastir v jantarju (precej debela) in mi nekako ne gre preveč od rok, pa še dva dela sta.
buča
25. apr 2013 6:16
Tile poletni dnevi so kot naročeni za branje pod milim nebom!!!
Koca, park, voda, krema za sončenje ter 2 knjigi istočasno.
Wallace, Edgar ; Dvojnica
Marinšek, Marjan: Astrid Lindgren
25. apr 2013 22:55
Nedavno sem nekje na kul-slo zasledila, da je možno v knjižnici preverit za pet let,koliko knjig si si izposodil.In sem preverila. 565 knjig je na spisku.
dari[/citat]
Preverila na Cobissu - 958 izvodov od leta 2008 naprej. Res pa je, da je treutno doma 8 izvodov- prazniki se bližajo.
katyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejeva sadna torta s smetano
Zmagovalni bananin kruh