23. apr 2013 8:40
Trenutno me je v svoj svet potegnil švedski pisatelj Hennig Mankell z njegovimi romani o inšpektorju Wallanderju.....kriminalke na kvadrat....maksimalno uživam
ANJA
23. apr 2013 8:40
Trenutno me je v svoj svet potegnil švedski pisatelj Hennig Mankell z njegovimi romani o inšpektorju Wallanderju.....kriminalke na kvadrat....maksimalno uživam
ANJA
23. apr 2013 9:18
Po nakupu Kindla, se seznam knjig, ki jih želim prebrati hitro daljša! Pa vse nesem povsod s seboj! :)
V fazi branja je zbirka The southern vampire mysteries - podlaga za tv serijo True blood. Bere se super!
Thea86
23. apr 2013 9:21
Sonja Merljak Zdovc - Njeni tujci. Luštno, vsakdanje dogajanje mlade novinarke na specializaciji v ZDA.
Zvončica
23. apr 2013 9:53
Stephen King: Buick 8. Čisto v njegovem stilu; ZF, ki je ne moreš odložit.
Uly
23. apr 2013 15:15
Thea86 je napisal/a: |
Po nakupu Kindla, se seznam knjig, ki jih želim prebrati hitro daljša! Pa vse nesem povsod s seboj! :) V fazi branja je zbirka The southern vampire mysteries - podlaga za tv serijo True blood. Bere se super!
|
a ni kindl super zadevca? jst ga imam že praktično 4 leta in sem fuuul zadovoljna. prav zaljubljena sem vanj!! prvi mi je enkrat ponesreči padel po tleh in sem še isti dan naročila novega
Mamka Bršljanka
23. apr 2013 16:13
Sebastian Fitzek - Drobec
Elizabeth Gilbert - Za vedno
Nedavno sem nekje na kul-slo zasledila, da je možno v knjižnici preverit za pet let,koliko knjig si si izposodil.In sem preverila. 565 knjig je na spisku.
dari
23. apr 2013 17:29
Ti pa popravljaš slovensko povprečje.Pridna!
naor
23. apr 2013 18:10
Ja, že od kar znam čitat sem knjižni molj.Sicer pa mislim,da me marsikdo preseže.
dari
23. apr 2013 19:27
S-K-R-I-V-N-O-S-T: L. Marie Adeline
Binko83
24. apr 2013 21:39
Trenutno berem Kačji pastir v jantarju (precej debela) in mi nekako ne gre preveč od rok, pa še dva dela sta.
bučaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Rižek v poletni solati